NON-FOOD STOCKSALE 2020

Van 31 augustus t/m 13 september 2020 is het non-food Stocksale bij HANOS. Profiteer dus van spectaculair hoge kortingen, tot wel -70%! De producten zijn slechts beperkt beschikbaar, OP=OP, dus mis deze kans niet!  Blader door onze flyer of lees hier direct verder.

Bekijk de stocksale flyer

Korting op héél veel non-food

Non-food Stocksale bij HANOS: dit betekent spectaculair hoge kortingen op non-food artikelen! Wij hebben hiervoor een landelijk aanbod scherpe non-food acties geselecteerd, die allemaal op deze pagina te vinden zijn.

Dit is slechts een klein deel van het totale aanbod. Elke vestiging verkoopt namelijk haar eigen voorraad leeg, met hele hoge kortingen. In elke vestiging is het aanbod dus verschillend en slechts beperkt beschikbaar, dus OP=OP. Bezoek dus snel uw HANOS groothandel en profiteer!

Uw dichtstbijzijnde groothandel

Non-food stocksale | HANOS
Kitchenaid
Schott Zwiesel wijnglas Classico | Stocksale HANOS

Schott Zwiesel wijnglas Classico
61020062

Water-en/of rodewijnglas van 54,5 cl. Dit wijnglas is gemaakt van Tritan kristalglas. Licht in gewicht, helder en mooi van vorm. Ideaal voor intensief gebruik, omdat het glas goed bestand is tegen corrosie en krassen.

Bekijk actie

Magimix 4200XL Foodprocessor | Stocksale HANOS

Magimix 4200XL Foodprocessor
62000966

Deze multifunctionele keukenmachine snijdt, mengt, raspt, schaaft en maalt alle ingrediënten op de juiste snelheid. Magimix Cuisine 4200XL is een geruisloze mixer voor het zwaardere werk..

Bekijk actie

Hakblok Twents hout | Stockale HANOS

Hakblok Twents hout
62144240

Dit hakblok van Twents hout is gemaakt van eikenhout met een runderlederen handvat. Eikenhout is als houtsoort zeer geschikt als ondergrond bij het snijden. De planken zijn geolied met druivenpitolie.

Bekijk actie

Warme drankdispenser | Stocksale HANOS

Warme drankdispenser
61012610

Deze drankdispenser is speciaal gemaakt voor warme dranken. Onder de dispenser is plek voor een theelicht om dranken als Glühwein warm te houden. Zonder het theelichtje kan de Festivo uiteraard ook worden gebruikt voor koude dranken.

Bekijk actie

Melamine servies | Stocksale HANOS

Melamine servies
Gehele serie

Het melanine servies van Select Dinnerware is veelzijdig in gebruik en hoog in kwaliteit. Melanine vrijwel onbreekbaar, licht van gewicht en duurzaam. Beschikbaar in verschillende soorten. Tijdens de Stocksale zijn meerdere formaten extra sterk afgeprijsd.

Bekijk actie

Koekenpan keramisch | Stocksale HANOS

Koekenpan keramisch
62496011 | 62496020

Deze koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen. Voorzien van sterke keramische anti-aanbaklaag. De geharde anti-baklaag van deze koekenpan zorgt voor een lange duurzaamheid en een geweldig bakresultaat.


Bekijk actie

Korting op tableware
Korting op tableware
Korting op tableware

Bekijk alle geselecteerde stocksale acties

Wilt u ook profiteren van de non-food stocksale, maar bent u nog geen klant?

Word direct klant en profiteer van deze en nog veel meer speciale acties.