De beste potten & pannen om te stoven

Altijd de juiste oplossing

Goede potten en pannen zijn onmisbaar voor een goed stoofgerecht. Deze handige pannen en 'cookers' zijn speciaal ontwikkeld voor trage bereidingen.

Surface

Surface

Deze geëmailleerde gietijzeren pan uit de Surface collectie van Sergio Herman & Serax zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling, is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en is voorzien van een vitrokeramische bodem ter bescherming van het werkoppervlak. 29 cm - 5,5 liter.

Bekijk product

Dutch oven by COMBEKK

Dutch oven COMBEKK

Geëmailleerde gietijzeren stoofpan van COMBEKK gemaakt van 100% gerecycled ijzer. Perfecte warmtegeleiding en geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. 28 cm.




Bekijk product

Expresspot

Veelzijdige elektrische cooker. Slow cooking, stoven, sauteren, hoge druk garen en rijst koken. Het kan allemaal in deze ‘expresspot’.

Lees meer

Expresspot
Inductiemat

Inductiemat

Gebruik deze speciale inductiemat. Plaats onder de pan en bescherm zo de inductieplaat tegen krassen en vuil. Set van drie matjes in verschillende maten (28 cm, 24 cm en 18 cm).

Bekijk product

Braadslee

Braadslee

Deze robuuste plaatstalen braadslee kan wel een stootje hebben. Perfect voor het stoven van ingrediënten op het fornuis. 50x30x9 cm.


Bekijk product

Meer stoofpannen

Lees verder:


Stoven | HANOS

Alles over stoven

Het vraagt een beetje geduld, maar stoven is een bereidingswijze die zich bij uitstek leent voor de koudere maanden. Door vlees zacht en traag te garen wordt het heerlijk mals en krijgen kruiden, specerijen en andere smaakmakers de tijd om een verwarmend gerecht vol smaak te vormen.

Alles over stoven