De beste potten & pannen om te stoven

Altijd de juiste oplossing

Goede potten en pannen zijn onmisbaar voor een goed stoofgerecht. Deze handige pannen en 'cookers' zijn speciaal ontwikkeld voor trage bereidingen.

Snelkookpan

Snelkookpan

In deze snelkookpan ligt de kooktemperatuur hoger dan 100°C. Dit zorgt ervoor dat gerechten slechts tweederde van de normale bereidingstijd nodig hebben, er minder energie nodig is voor het bereiden én dat er zuurstof uit de pan wordt geperst om zoveel mogelijk voedingsstoffen te behouden. 10 liter.

Bekijk product

Surface

Surface

Deze geëmailleerde gietijzeren pan uit de Surface collectie van Sergio Herman & Serax zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling, is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en is voorzien van een vitrokeramische bodem ter bescherming van het werkoppervlak. 29 cm - 5,5 liter.

Bekijk product

Dutch oven by COMBEKK

Dutch oven COMBEKK

Geëmailleerde gietijzeren stoofpan van COMBEKK gemaakt van 100% gerecycled ijzer. Perfecte warmtegeleiding en geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. 28 cm.
Bekijk product

OCOO

OCOO

De Ocoo is een van de meest innovatieve apparaten in de keuken. De stoom die wordt geproduceerd door de vochtigheid van het voedsel in de keramische stoofpot kookt en fermenteert zonder risico op verbranding. In tegenstelling tot traditionele drukkoken, laat OCOO geen voedselvocht ontsnappen uit de keramische pot vanwege de druk die door de bel wordt gecreëerd

OCOO is zeer eenvoudig te gebruiken, u kunt kiezen uit verschillende programma’s met vooraf bepaalde temperaturen en drukniveaus.

Lees meer

Expresspot

Veelzijdige elektrische cooker. Slow cooking, stoven, sauteren, hoge druk garen en rijst koken. Het kan allemaal in deze ‘expresspot’.

Lees meer

Expresspot
Dutch Oven by Big Green Egg

Dutch oven Big Green Egg

Gietijzeren pan met een emaille coating van Big Green Egg. Een robuuste pan voor het betere stoofwerk. Hittebestendig tot 232°C, met een inhoud van vier liter. 23 cm.

Bekijk product

Inductiemat

Inductiemat

Gebruik deze speciale inductiemat. Plaats onder de pan en bescherm zo de inductieplaat tegen krassen en vuil. Set van drie matjes in verschillende maten (28 cm, 24 cm en 18 cm).

Bekijk product

Braadslee

Braadslee

Deze robuuste plaatstalen braadslee kan wel een stootje hebben. Perfect voor het stoven van ingrediënten op het fornuis. 50x30x9 cm.


Bekijk product

Meer stoofpannen


Stoven | HANOS

Alles over stoven

Het vraagt een beetje geduld, maar stoven is een bereidingswijze die zich bij uitstek leent voor de koudere maanden. Door vlees zacht en traag te garen wordt het heerlijk mals en krijgen kruiden, specerijen en andere smaakmakers de tijd om een verwarmend gerecht vol smaak te vormen.

Alles over stoven


Meer inspiratie

Inspiratie en recepten voor de winter

Warmte van de winter

Bij HANOS vindt u alles voor het creëren van een warme winter!

Laat u inspireren