Summer drinks

Zet de zomer op uw drankenkaart

Met onze summer drinks geeft u uw gasten precies waarnaar ze op zoek zijn op uw terras: drank (met of zonder alcohol) om te proosten op de zomer. Denk aan verfrissende ICE wijnen, die het best tot hun recht komen in een groot glas gevuld met ijs. Hetzelfde geldt voor de wijncocktails van Lolea: de perfecte combinatie van wijn en fruit. Op deze pagina leest u ook meer meer over gin tonics met verrassende mixers, mocktails, alocoholvrije wijn en gin en hoe u de drank gekoeld houdt, zowel in de fles als in het glas. Hier vind u dus alle inspiratie voor uw drankenkaart!

Lolea wijncocktail

Lolea

Lolea is een wijncocktail in een feestelijk jasje! Serveer de fles gekoeld, met grote wijnglazen gevuld met ijsblokjes en vers fruit. Bekijk ons assortiment en kies uw smaak.

Bekijk nu

activiteit_nieuwsbericht_p2_1-2-3_rondje_banner_747x498.jpg

Ice = hot

Een selectie verfrissende, unieke wijnen die het best tot hun recht komen in een groot glas gevuld met ijs. Dankzij de rijke structuur blijft de smaak optimaal behouden. 

Lees meer

activiteit_nieuwsbericht_p2_Martini-&-Tonic-_banner_747x498.jpg

Martini & tonic

MARTINI & tonic is licht, verfrissend en laag in alcoholpercentage. Een koele longdrink speciaal ontwikkeld om van te genieten in de vroege avond!

Naar het assortiment

GIN & FRIENDS

Gin & tonic is ‘here to stay’. Door te variëren in botanicals en mixers kunt op eenvoudige wijze verrassende cocktails serveren. Met deze vijf soda’s kunt u alle kanten op:


Lente in het glas | HANOS

Rosé

Rosé is er in allerlei kleuren en smaken. Van licht en fris tot kruidig en stevig. Algemene stelregel: hoe langer de schillen van de blauwe druif bij de most blijven, des te dieper de kleur van de rosé en des te krachtiger de wijn zal smaken!

Naar het assortiment

ALCOHOLVRIJ

Mocktail

Een mocktail is een alcoholvrije cocktail en wordt bereid met frisdranken, fruit en sappen. Onmisbaar daarbij zijn de  siropen van Monin. Het motto van Monin is “Ultimate Taste, Ultimate Creativity”. Dit maakt dat de vele smaken siroop en de likeuren van hoge kwaliteit zijn en leiden tot prachtige creaties, die voor iedereen onderscheidend toepasbaar zijn.

Het innovatieve beleid van Monin, zorgt ervoor dat ieder jaar weer nieuwe smaken en concepten geïntroduceerd worden. Monin is inmiddels actief in ruim 150 landen en heeft minstens evenveel smaakvarianten.

Bekijk alle smaken Bekijk recepten voor mocktails

 

activiteit_nieuwsbericht_p6_Ginsin-_banner_747x498.jpg

GinSin

GinSin is een lijn alcoholvrije gin uit Andalusië, Spanje. Lekker om puur te drinken, maar ook om te mixen in een cocktail. Gebruik veel ijs, want ijskoud is deze gin het lekkerst.

Naar het assortiment

activiteit_nieuwsbericht_p6_alcoholvrij_bier-_banner_747x498.jpg

Alcoholvrij bier

De trend om steeds verantwoordelijker met onze gezondheid om te gaan, is ook bij bierdrinkers gaande. Wel zin in een mooi glas bier, maar geen zin in alcohol?

Naar het assortiment

Wijndruiven

Alcoholvrije wijn

Druivensap dat zo lekker is, dat zelfs wijnconnaisseurs twijfelen! Laat u verrassen door deze uitmuntende, alcoholvrije wijnen.

Lees meer

HOUD HET KOUD

Met zwoele, zomerse temperaturen is er niets lekkerder dan een ijskoud drankje. Maar dit drankje koel houden, kan nog wel eens een uitdaging zijn. Met de artikelen op deze pagina maken we het u een stukje makkelijker.