Culinaire strijd in tv-programma RTL Superstar Chef

In het RTL 4-programma ‘Superstar Chef’ zijn acht bekende Nederlanders gekoppeld aan acht van de beste chefs van Nederland. In duo’s hebben zij volop gestreden voor de felbegeerde titel 'Superstar Chef 2018'.

In acht spannende weken nam Ruben van der Meer, onder leiding van Freek van Noortwijk, het op tegen Ronald de Boer en Jaimie van Heije, Jan de Hoop en Angélique Schmeinck, Kaj Gorgels en André Gerrits, Monique Smit en Peter Lute, Jelka van Houten en Lucas Rive, Goedele Liekens en Ricardo van Ede en Anouk Hoogendijk en Joris Bijdendijk.

Het niveau lag vanaf de eerste week al zeer hoog en de teleurstelling bij de afvallende kandidaten was dan ook groot. In een bloedstollende finale kookten Ronald de Boer en Jelka van Houten tegen elkaar. 

En de winnaar is...
De titel 'RTL Superstar Chef 2018' wordt gedragen door Ronald de Boer. De driekoppige jury besloot in de finale-aflevering dat Ronald de terechte winnaar van de wedstrijd werd.  

Koken als een Superstar Chef?

Als horecagroothandel hebben wij niet alleen een uitgebreid en onderscheidend assortiment vers, food en non-food in huis, maar ook een schat aan expertise om de deelnemers te ondersteunen. HANOS was dan ook hoofdsponsor van RTL Superstar Chef en heeft er samen met haar partners en leveranciers voor gezorgd dat de set werd aangekleed en bevoorraad.

Wilt u ook koken als een Superstar Chef? Samen met onze leveranciers hebben we speciaal assortiment geselecteerd waarmee u zich onderscheidt. Deze 'Aanbevolen door Superstar Chef'-acties ziet u hieronder!

Ook klant worden bij HANOS?

Prestige zacht fruit
Verstegen Spices and Sauces
Knorr Professional
Fuze Tea
Carapelli olijfolie
Chaudfontaine
Monin fruitpurees en fruitsiropen
Movenpick: the art of swiss ice cream
Henkell mousserende wijn
Campina Professional
Terra Linda Syrah
Gaasterlands Kruidenvarken
Maitre Cuisine
Lisimo
Hellmann's