Culinaire strijd losgebarsten in tv-programma RTL Superstar Chef

Vanaf dinsdag 24 april om 20.30 uur bij RTL4

In het RTL 4-programma ‘Superstar Chef’ zijn acht bekende Nederlanders gekoppeld aan acht van de beste chefs van Nederland. In duo’s zijn zij volop aan het strijden voor de felbegeerde titel 'Superstar Chef 2018'.

Lukt het Ruben van der Meer, onder leiding van Freek van Noortwijk, om duo Ronald de Boer en Jaimie van Heije op culinair topniveau te verslaan? Of gaat Jan de Hoop, die bij aanvang van het programma nog geen ei kon bakken, er met de eer vandoor? En wat bakt Kaj Gorgels, een graag geziene gast in sterrenrestaurants, onder leiding van André Gerrits ervan?

Monique Smit vormt een enthousiast team met Peter Lute, en Jelka van Houten gaat met volle overgave aan de slag met Lucas Rive. Goedele Liekens wordt klaargestoomd in de restaurantkeuken van Ricardo van Ede en Anouk Hoogendijk hoopt zo veel mogelijk te leren van coach Joris Bijdendijk.

Inmiddels zijn er al drieduo's afgevallen... Benieuwd wie er nog in de race zijn? Bekijk RTL Superstar Chef, elke dinsdag om 20.30 uur bij RTL 4.

Koken als een Superstar Chef?

Als horecagroothandel hebben wij niet alleen een uitgebreid en onderscheidend assortiment vers, food en non-food in huis, maar ook een schat aan expertise om de deelnemers te ondersteunen. HANOS is dan ook hoofdsponsor van RTL Superstar Chef en zorgt samen met haar partners en leveranciers onder meer voor de aankleding en bevoorrading van de set.

Wilt u ook koken als een Superstar Chef? Samen met onze leveranciers hebben we speciaal assortiment geselecteerd waarmee u zich onderscheidt. Deze 'Aanbevolen door Superstar Chef'-acties ziet u hieronder!

Ook klant worden bij HANOS?

Prestige zacht fruit
Verstegen Spices and Sauces
Knorr Professional
Fuze Tea
Carapelli olijfolie
Chaudfontaine
Monin fruitpurees en fruitsiropen
Movenpick: the art of swiss ice cream
Henkell mousserende wijn
Campina Professional
Terra Linda Syrah
Gaasterlands Kruidenvarken
Maitre Cuisine
Lisimo
Hellmann's