Tableware magazine

Eén van de meest onderscheidende productgroepen binnen non-food waar HANOS een eigen en uniek gezicht in heeft, is het tableware-assortiment: kleurrijke serviezen, unieke bestekconcepten en trendy glazenseries met daarnaast een zeer uitgebreid assortiment van artikelen om uw gedekte tafel compleet te maken. Van bekende A-merken, maar ook onder ons eigen HANOS private label Select Dinnerware.


Naar het hele assortiment Bekijk het magazine


Earth & Dirt

Wanneer u op zoek bent naar prachtig aardewerk, komt u al snel terecht bij servies van onze Earth & Dirt collectie. Prachtige series in kleurstellingen die bijzonder geschikt zijn voor gebruik in de Spaanse keuken. ‘Cuero aardewerk’ bijvoorbeeld, neemt u mee terug in de tijd dankzij de kenmerkende leer-achtige kleur en met name het uniek handbeschilderde aardewerk is een lust voor het oog.

"Horeca servies | Tapas aardewerk | Spaans aardewerk"
Vind uw groothandel Bekijk meer Spaans aardewerk

Earth & Nature

Earth & Nature servies kenmerkt zich door natuurlijke kleuren en vormen. Elk serviesstuk uit de door ons samengestelde Earth & Nature collectie is uniek. De robuuste, sterke uitstraling hangt onlosmakelijk samen met de kracht van moeder natuur. Earth & Nature belichaamt niet alleen kracht, maar ook zachtheid en tederheid die terug te zien is in prachtige aarde tinten.

"Serax | Pascale Naessens | Puur horeca servies"
Direct klant worden Meer natuurlijk servies en porselein

Earth & Stone

In deze servieslijn vindt u stoer servies; grove vormen, grijze tinten en krachtige uitvoeringen. Bijvoorbeeld de serviesserie ‘Surface’ van topchef Sergio Herman. Hij heeft de prachtige natuur van Zeeland met haar ruwe texturen en mooie onvolmaaktheden in servies weten vast te leggen. Daarnaast vindt u in onze Earth & Stone collectie zelfs geglazuurd cement uit Portugal. Bekijk snel ons stoneware servies voor uw culinaire presentaties.

"Robuust servies | Sergio Herman | Geglazuurd servies"
Vind uw groothandel Bekijk het grove en stoere servies

Earth & Water

Deze collectie bestaat uit mooie blauwtinten. Het prachtige blauw laat u wegdromen naar paradijselijke oorden met heldere wateren. De natuur is kleurrijk, zo ook het servies wat we voor Earth & Water uitgekozen hebben. Mooi om bijvoorbeeld lichte maaltijden op te serveren. Earth & Water servies zorgt voor een kleurrijke, zomerse touch op tafel!

"Turqoise servies en porselein | Helder horeca servies"
Direct klant worden Meer servies met blauwtinten

Mix & Match

De Mix & Match servieslijn bestaat uit vrolijke kleuren. Het is een bont geheel die ‘joie de vivre’ uitstraalt. Gemakkelijk te matchen dankzij de vele dessins, maar afzonderlijk ook goed te gebruiken! Glad, heldere kleuren en prachtige structuren kenmerken bijvoorbeeld de speciale ‘Lava’-collectie. De mooie tegenhanger hiervan is de serie ‘Cubical’. Met ons Mix & Match servies kunt u werkelijk alle kanten op.

"Joie de vivre porselein | Stevig servies en porselein"
Bestel in uw groothandel Kleurrijk servies en porselein