Tea Mondiano

Duizenden jaren geleden werd thee bij toeval in China ontdekt, doordat de bladeren van een theestruik (Camellia Sinensis) in een pan met heet water terecht kwamen en een prettige geur verspreidde. Sinds deze ontdekking is thee verder ontwikkeld tot de vele varianten die er vandaag de dag zijn. Tea Mondiano heeft zich gericht op pure kwaliteitsthee met de unieke en oorspronkelijke smaken die u met trots in een luxe theekist serveert aan uw gasten. In onze brochure leest u meer over Tea Mondiano.

Biologisch en fair trade

Tea Mondiano is verkrijgbaar in tien verschillende smaken. De basis van de unieke smaak ligt het bijzondere productieproces. Vanaf het zaadje tot het moment dat het theezakje het water in uw glas raakt, is er rekening gehouden met mens en milieu.

Dit houdt in dat de thee fair trade gecertificeerd is en dat er alleen maar natuurlijke middelen worden gebruikt om de teelt te bevorderen. De theeplanten zijn hierdoor extra verrijkt en de arbeiders lopen geen gezondheidsrisico's.

Los in blik

De fair trade losse thee van Tea Mondiano wordt gepresenteerd in mooie zwarte blikken met een luxe uitstraling. In het deksel zit een vacuüm ring die het blik luchtdicht afsluit. Hierdoor blijft de thee lang houdbaar en optimaal van smaak. De thee is afkomstig uit Sri Lanka en alleen de beste theeblaadjes of kruiden worden geplukt voor de geweldige losse thee-melanges van Tea Mondiano.

Mondiano is ook beschikbaar als koffieconcept. Met Mondiano kunt u dus op uniforme wijze uw koffie en thee presenteren. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met een van onze accountmanagers? Mail uw vraag naar: concepten@hanos.nl

Bekijk de smaken van Tea Mondiano