Alles voor een zonnig terras

Het terrasseizoen komt er weer aan! De dagen worden langer, warmer en zonniger. Uw gasten verwachten binnenkort weer een terras voor uw deur, vol comfortabele stoelen, parasols en relaxte loungesets. Kortom: het is tijd om uw terrasinrichting op orde te maken! Samen met onze partner Kaja Interieurs bieden wij u een volledig assortiment voor uw terras aan, waarbij gastbeleving en sfeer hand in hand gaan.

Kaja Interieurs

Bij het inrichten van een terras komt heel wat kijken. Het is een lastige klus om alles op elkaar aan te laten sluiten en zo de juiste sfeer en uitstraling te creëren. Onze partner Kaja denkt graag met u mee om uw terras stjilvol, gezellig en onweerstaanbaar voor gasten te maken. Voor elk budget en alle wensen een terrasinrichting!

Kaja levert alles dat u nodig hebt om een uitnodigend en gezellig horecaterras te creëren. Benieuwd wat Kaja Intrieurs u voor uw terras te bieden heeft? 

Kaja Interieurs | Terras
Terras shop | Terras

Terras Shop

Liever zelf op zoek naar onderdelen voor uw terras? Neem dan een kijkje in onze Terras Shop. Hier vindt u naast het meubilair, zoals terrasstoelen en –tafels, alle bijbehorende producten om uw terras compleet te maken. Denk hierbij aan parasols om uw gasten te beschermen tegen de zon, terrasverwarmers zodat uw gasten ook tijdens koudere dagen kunnen genieten op het terras en barbecues voor de beleving van gegrild vlees, vis of groente. Kortom: met de producten in onze terrasshop beleven zowel u als uw gasten een uitstekende start van het buitenseizoen.

Terras special 2020

Blader ook door onze special vol loungesets, alles voor buiten koken en nog veel meer musthaves voor de perfecte gastbeleving op het terras.

Bekijk Terras special 2020