Horeca loungeset kopen? Bekijk ons assortiment aan loungesets voor de horeca

Van loungesets tot aan houten picknicktafels

Een goede loungeset voor de horeca moet van hoge kwaliteit zijn. Uw gasten moeten er lekker én lang op kunnen zitten. Een loungeset kopen doet u daarom niet zomaar. Oriënteer u op het assortiment van HANOS, via onze website of natuurlijk in de groothandel.

Voor terrasinrichting is comfort een belangrijke pijler. Maar daarnaast wilt u dat uw terras meubilair ook een uitstraling heeft die bij u past. U kunt gaan voor complete loungesets, maar ook voor losse horeca banken of zelfs voor een bierbankset.

Onze horeca loungesets zijn er in verschillende materialen. Bijvoorbeeld vlechtwerk in combinatie met aluminium. Door moderne materialen te gebruiken is het kopen van een loungeset een duurzame aanschaf.

Loungeset kopen? Ga naar HANOS!

Higold Excellent Outdoor

Met de Higold Excellent Outdoor collecties laat u uw gasten exclusief genieten van het buitenleven op uw terras, in uw tuin, in uw serre of aan het zwembad. De producten van Higold zijn gemaakt met onderhoudsvriendelijke en weerbestendige materialen, zodat u eindeloos kunt genieten van de prachtige designs. Loungen wordt pas ècht loungen met de collecties van Higold. Bovendien geven ze elke terras een bijzondere uitstraling, waardoor voorbijgangers een leeg plekje simpelweg niet kunnen negeren.

Bekijk de Higold collectie bij onze partner Kaja

Meer voor op uw terras