Terrasmeubilair

Kies uw stoel, tafel en parasol!

De aankleding van uw terras is essentieel voor een groot aantal gasten. En die aankleding begint bij het terrasmeubilair. U kunt daarbij kiezen voor hout of aluminium of een gevlochten materiaal of voor een leatherlook. En voor felle kleuren of juist neutrale kleuren. Het is maar net welke stijl heb beste bij uw etablissement past. Daarbij kunt u accenten leggen met de kleur van de parasol of de bekleding van de eventuele statafels. U kunt dus alle kanten op. En dankzij ons ruime assortiment terrasmeubilair heeft u ook genoeg te kiezen.

Bekijk hier al het terrasmeubilair


Terrasstoelen

Onze eyecatcher: Catch van Kaja is een retro terras‘fauteuil’ die geschikt zijn voor een langere zitduur en hebben een zacht en rond ontwerp. Ze hebben een eenvoudig ontwerp en een goed comfort, dankzij een vlak vlechtwerk en de zachte kussens. De stoelen zijn stapelbaar, want ze zijn speciaal voor de horeca ontworpen. De ronde aluminium poten zijn geïnspireerd op de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw en zorgen voor een elegante look. De Catch collectie bestaat uit een terrasstoel, een dinerbank en is verkrijgbaar in diverse kleuren. De serie is ontworpen door onze partner Kaja Interieurs.


Terrastafels

Bij HANOS kunt u ook terecht voor tafels. Hetzij tafels die u direct kunt plaatsen op uw terras. Of u kunt een los onderstel bestellen met daarbij een tafelblad naar keuze. Het voordeel daarvan is dat u flexibel blijft bij een restyling. Maximale flexibiliteit heeft u natuurlijk met een aantal statafels. Bijvoorbeeld bij feesten en partijen. Of als u besluit een voetbalwedstrijd op het terras te tonen. We hebben bovendien meerdere stattafeldoeken in ons assortiment.

Parasol

De parasol is waarschijnlijk het eerste wat potentiële gasten te zien krijgen van uw terras. Daarmee is meteen de eerste eis van een parasol benoemd. De kleur en vorm moeten de aandacht trekken. Het tweede is de stevigheid. In Nederland waait het nog wel eens, dus de parasol moet stevig staan. Bij HANOS heeft u de keuze uit meerdere parasols, zowel rond als hoekige. Waarbij ook de voet varieert. Met de graniet parasolvoet (70x70cm) van 80 kg, weet u zeker dat de parasol blijft staan en uw gasten zal beschermen tegen de zon.

Assortiment van Kaja

Interieurwensen tot leven laten komen, dat is de passie van onze partner Kaja Interieurs. Zij geven interieur een eigen karakter en sfeervolle uitstraling. Kies voor een stijl met gebruik van hout en lichte tinten of ga voor een stoere industriële look met duidelijke contrasten. Alle stijlen, kleuren en materialen behoren tot de mogelijkheden. Kaja biedt daarbij een breed en diep assortiment aan outdoor meubilair. Denk aan terrasbarkrukken, terrastafels, terrasstoelen, terrastafelbladen en terrasverlichting. Kaja kan u bovendien helpen bij het ontwerp, realisatie, begeleiding of verzorging van uw complete interieurproject.

Laat u inspireren door Kaja Interieurs

Meer voor uw terras