OFYR barbecue kopen? Ga voor alle BBQ's naar HANOS

Stijlvol, robuust en een uniek design, hét nieuwe buiten koken doet u samen met OFYR

Een OFYR is een onmisbaar item voor uw terrasinrichting. Het is dé nieuwe manier van outdoor cooking en wij raken er niet over uitgepraat. De robuuste buitenkeuken voldoet aan al uw designwensen en is daarnaast zeer efficiënt in gebruik. Het is namelijk ook een vuurkorf, dus uw gasten kunnen zelfs in de winter genieten op het terras als u dat wenst.

De OFYR bestaat uit 3 delen: een sokkel met daarin de kegel waar vervolgens de (bak)plaat opligt. Omdat de OFYR grill heel veelzijdig in gebruik is, kunt u hem goed inzetten op uw horeca terras. Van visfilets, grote stukken vlees en eieren tot champignons en cherrytomaatjes... U kunt het bereiden op de OFYR. De bakplaat heeft verschillende temperatuurzones, dit is wel zo handig voor een professionele chef.

De OFYR heeft als grote voordeel dat u producten ook kunt flamberen, dit kan met een reguliere grill voor buiten niet. Vanwege de afmeting kunt u voor 50 mensen tegelijk een gerechtje bereiden met dit apparaat. Bekijk onderstaande video voor de nodige inspiratie!
OFYR ISLAND 100-100 PRO CERAMIC D. GRIJS
2695,00

per stuk

OFYR XL

Ofyr xl

Ofyr

2895,00

per stuk

OFYR 100/100 VUURSCHAAL OP SOKKEL
1399,00

per stuk

OFYR kopen? Verkrijgbaar bij HANOS

 

Meer voor op uw terras