Terras

Terrastips

Het buitengenot van uw gasten staat voorop

We helpen u graag op weg naar een succesvol terrasseizoen. Zo hebben we bijvoorbeeld drie simpele terrastips, die kunnen zorgen voor meer gemak en efficiëntie:

  1. Gebruik buckets of wijnkoelers om flessen drank op het terras zelf te koelen. De drankjes zijn zo dichter bij de gasten en u serveert deze sneller en makkelijker uit. En denk ook aan ijsballen in plaats van ijsklontjes. Laatstgenoemde smelten veel sneller.
  2. Kies voor makkelijk te bereiden bites. Fijn voor de keuken en maximaal consumptiegemak voor de gasten. Voorkom keuzestress en beperk de keuze enigszins.
  3. Check voor de opening uw terrasmeubilair. Staan de tafels stevig? Heeft u genoeg statafels voor extra drukte? Over dat soort zaken wilt u niet nadenken bij een vol terras. Zonde van uw tijd en van die van het personeel.

Daarnaast hebben we hieronder een aantal productgroepen uitgelicht (inclusief tips), waarvan het essentieel is dat u voldoende voorraad heeft bij mooi weer.

ban_nws_van_de_plank_terras_accessoires_1903_747x498.jpg

Serveer in stijl

De beleving van lekker eten en drinken is niet alleen afhankelijk van wat u serveert, maar ook hoe het serveert. Onze tip: servies van melamine is heel gebruikvriendelijk; het is licht en nagenoeg onbreekbaar.

Ga naar serveren en presenteren

ban_nws_van_de_plank_terras_dessert_1903_747x498.jpg

De koelste versnapering

Geen terras kan zonder schepijs. Ideaal voor een sorbet in zomerstijl. Maar het complementeert ook een zoet pannenkoekgerecht. Onze tip: een smoothie met vers fruit en ijs zorgt ook voor extra kleur op uw terras.

Ga naar schepijs

ban_nws_van_de_plank_terras_fingerfood_1903_747x498.jpg

Kies voor smaak én gemak

Fingerfood past prima bij een zwoele zomerdag. Bovendien, zien eten doet eten. U kunt daarbij gemak combineren met smaak. Onze tip: voorgegaarde snacks uit ons convenience assortiment zijn smaakvol en makkelijk te bereiden.

Ga naar fingerfood

ban_nws_van_de_plank_terras_gemak_1903_747x498.jpg

Zorg voor de perfecte wijnkaart

Het voorjaar is een perfect seizoen om na te denken over uw wijnkaart. Het mag weer fris, fruitig en verkoelend! Onze tip: orange wijn heeft een verrassende smaak en past goed bij gerechten met veel invloed van umami.

Ga naar voorjaarswijn

ban_nws_van_de_plank_terras_glaswerk_1903_747x498.jpg

Glazige zaken

Op een terras wordt veel en gevarieerd gedronken. En daarbij sneuvelt er natuurlijk in de drukte ook nog wel eens wat. Onze tip: stimuleer bestellingen in grote glazen. U loopt minder vaak en uw gasten koelen heerlijk af.   

Ga naar drinkglazen

ban_nws_van_de_plank_terras_afkoelen_1903_747x498.jpg

Uiteindelijk koelt het af

Als de zon eenmaal onder is gegaan, gaat uiteindelijk ook de temperatuur naar beneden. Een heater houdt uw terras warm. Onze tip: Een Ofyr vuurschaal geeft niet alleen warmte af, maar u kunt er ook vlees of groente op grillen.

Ga naar terrasverwarmers