HANOS Thuismenu

Alles voor uw thuismenu

Rendement oplossingen voor horeca


Binnen de huidige maatregelen is het 'thuismenu' een oplossing om omzet te blijven draaien. Vele horecaondernemers tonen hun doorzettingsvermogen en veerkracht door over te gaan op het aanbieden van thuismenu's. Door uw gasten alle benodigdheden aan te bieden, kunnen zij zelf thuis professionele culinaire gerechten op tafel zetten. Op deze manier kunnen uw gasten toch een beetje de ervaring beleven van een diner in uw restaurant.

Passende oplossingen
Thuismenu’s zijn de perfecte oplossing om omzet te blijven draaien en uw gasten de service te bieden die ze van u gewend zijn. Als uw leverancier en partner denken wij graag mee in mogelijkheden om het beste uit uw thuismenu te halen. Wij bieden u oplossingen in de vorm van advies, kennis, inspiratie en natuurlijk een passend aanbod voor uw thuismenu.

HANOS Thuismenu

Haal het beste uit uw thuismenu
Lees hieronder meer over het ruime aanbod food en non-food producten die wij aanbieden voor uw menu’s, lees onze tips over bijvoorbeeld het opstellen van een goede begeleidende tekst, tips voor fotografie en video van uw recepten en andere praktische informatie over bijvoorbeeld houdbaarheidsdata-regels. Samen halen wij het beste uit uw thuismenu!


Verpakken & vervoeren | Thuismenu

Verpakken & vervoeren

De losse onderdelen waarmee uw gasten thuis voor de finishing touch van het diner zorgen, moeten natuurlijk goed verpakt en veilig vervoerd kunnen worden. De verpakking is dan ook een belangrijk onderdeel van uw thuismenu. Een goede ervaring blijft hangen en zorgt ervoor dat gasten ook in de toekomst weer bij u willen bestellen. De verpakking en het vervoer ervan zijn dus belangrijke verlengstukken van uw restaurant. Wij bieden u alle producten aan die u nodig heeft voor het verpakken en vervoeren van de thuismenu's!

Bekijk het aanbod

Food & dranken

De inhoud van uw thuismenu bepalen kan best lastig zijn. Onze specialisten doen een voorzetje en selecteerden een aanbod food en dranken waarmee u mooie gerechten voor in uw thuismenu creëert.

Food
Oesterzwam carpaccio, sous-vide gegaarde kalfswang of toch een heerlijke runderstoofpot? Met deze selectie aan producten creëert u in een handomdraai heerlijke gerechten. Maak de gerechten vervolgens af met bijvoorbeeld een klassieke rode wijnjus. Ook voor het dessert vindt u bij HANOS een groot aanbod. Wat dacht u van plaatgebak, chocolademousses en meer?

Dranken
Dranken vormen een belangrijk deel van de omzet. Hoe kan u ervoor zorgen dat u uw gasten óók thuis triggert om drank bij hun bestelling op te nemen? Creëer beleving en maak wijn-spijs combinaties! Wij hebben een paar fijne wijnen en digestieven voor u uitgelicht.

Bekijk het aanbod

Food & dranken | Thuismenu
Tips & inspiratie | Thuismenu

Tips & inspiratie

Gastvrijheid beperkt zich niet tot de muren van uw restaurant. Hoe kunt u met afhalen en bezorgen uw gasten toch dezelfde service bieden die uw gasten van u gewend zijn? Wij denken graag met u mee! Lees tips over:

  • De juiste gerechten voor in uw thuismenu
  • Een goede begeleidende tekst voor uw gast
  • Fotografie en video's van uw recepten
  • Tips voor communicatie op social media
  • En nog meer...
     

Lees alle tips


Meer inspiratie


Najaar

Najaar

Wij zijn wild van het najaar! De warme kleuren en volle, ronde smaken van de typische herfstingrediënten maken van elk gerecht een feest. Bij HANOS vindt u veel inspiratie voor een warme herfst. Van typische najaarsgroenten tot speciale selecties najaarsdranken en tafelaankleding geïnspireerd door het najaar. Samen bezorgen we uw gasten een warme herfst!

Lees meer

Maaltijdbezorging

Maaltijdbezorging

Onvoorziene omstandigheden zorgen ervoor dat we met zijn allen op zoek gaan naar alternatieven. Onze horecaondernemers bewijzen weer hoe veerkrachtig ze zijn. Wij helpen u graag mee en hebben een groot aantal producten geselecteerd die onmisbaar zijn om over te gaan op maaltijdbezorging!


Lees meer