Afhalen & bezorgen valentijn

Alles voor uw bezorg- & afhaalmenu

Door een passend menu samen te stellen dat slim gebruik maakt van convenience producten en handige oplossingen voor afhalen en bezorgen, brengt u de culinaire beleving van uw keuken naar de comfortabele huiskamer van uw gasten Ontdek ons ruime aanbod food en non-food producten voor uw menu’s voor thuis. Lees daarnaast de tips van onze specialisten over bijvoorbeeld het opstellen van een goede begeleidende tekst, het maken van mooie foto's en meer. 

Verpakken & vervoeren

Verpakken & vervoeren

De losse onderdelen waarmee uw gasten thuis voor de finishing touch van het diner zorgen, moeten natuurlijk goed verpakt en veilig vervoerd kunnen worden. De verpakking is dan ook een belangrijk onderdeel van uw thuismenu. Niet alleen voor de bescherming van uw gerechten, maar de uitstraling is ook een belangrijk verlengstuk van uw restaurant. Bij ons vindt u alle producten die u nodig heeft voor het optimaal verpakken en vervoeren van uw thuismenu!

Bekijk het aanbod

Gemak in uw thuismenu

Culinaire convenience collectie

Onze specialisten doen een voorzetje voor de inhoud van uw menu. Ze selecteerden food en dranken waarmee u mooie gerechten voor in uw thuismenu creëert. Sous-vide gegaarde kalfswang of toch een heerlijke runderstoofpot? Met deze selectie producten creëert u in een handomdraai heerlijke gerechten. Maak de gerechten vervolgens af met bijvoorbeeld een klassieke rode wijnjus. Ook voor het dessert vindt u bij HANOS een groot aanbod, denk bijvoorbeeld aan plaatgebak, chocolademousse en meer.

Bekijk het aanbod

Sous-vide gegaard
Afhalen & bezorgen valentijn

Alles voor uw valentijns bezorg- en afhaalmenu

Valentijn: De ultieme dag van de liefde en hét moment voor u als horecaondernemer iets moois aan uw gasten te bieden. Valentijn is een moment om in feestelijke setting een beetje extra aandacht voor elkaar te hebben en uitgebreid te tafelen. Bij HANOS verrassen we u graag met nieuwe inspiratie en passende aanbiedingen.

Bekijk het hele assortiment voor uw bezorg- en afhaalmenu tijdens valentijn en laat u inspireren door valentijnsrecepten.

Lees meer

Tips & inspiratie voor uw menu

Gastvrijheid beperkt zich niet tot de muren van uw restaurant. Hoe kunt u met afhalen en bezorgen uw gasten toch de service bieden die uw gasten van u gewend zijn? Wij denken graag met u mee!

Lees onze tips over:

  • De juiste gerechten voor in uw thuismenu
  • Een goede begeleidende instructe voor uw gast
  • Fotografie en video's van uw recepten
  • En nog meer...

Lees alle tips

ban_han_thuismenu_doos_en_bereiding.jpg