HANOS Thuismenu

Alles voor bezorgen en afhalen

Oplossingen voor horeca


Naast de opening van de terrassen op 28 april 2021, blijft bezorgen en afhalen binnen de huidige maatregelen een oplossing om omzet te blijven draaien. Vele horecaondernemers tonen hun doorzettingsvermogen en veerkracht door over te gaan op het aanbieden van thuismenu's die bezorgd en/of afgehaald kunnen worden. Door uw gasten alle benodigdheden aan te bieden, kunnen zij zelf thuis professionele culinaire gerechten op tafel zetten. Op deze manier kunnen uw gasten toch een beetje de ervaring beleven van een diner in uw restaurant.

Passende oplossingen
Het bezorgen en afhalen van thuismenu's is de perfecte oplossing om omzet te blijven draaien en uw gasten de service te bieden die ze van u gewend zijn. Als uw leverancier en partner denken wij graag mee in mogelijkheden om het beste uit uw thuismenu te halen. Wij bieden u oplossingen in de vorm van advies, kennis, inspiratie en natuurlijk een passend aanbod voor uw thuismenu.

HANOS Bezorgen en afhalen

Haal het beste uit bezorgen en afhalen
Lees hieronder meer over het ruime aanbod food en non-food producten die wij aanbieden voor uw menu’s, lees onze tips over bijvoorbeeld het opstellen van een goede begeleidende tekst, tips voor fotografie en video van uw recepten en andere praktische informatie over bijvoorbeeld houdbaarheidsdata-regels. Samen halen wij het beste uit uw thuismenu!


Verpakken & vervoeren | Bezorgen en afhalen

Verpakken & vervoeren

De losse onderdelen waarmee uw gasten thuis voor de finishing touch van het diner zorgen, moeten natuurlijk goed verpakt en veilig vervoerd kunnen worden. De verpakking is dan ook een belangrijk onderdeel van uw thuismenu. Een goede ervaring blijft hangen en zorgt ervoor dat gasten ook in de toekomst weer bij u willen bestellen. De verpakking en het vervoer ervan zijn dus belangrijke verlengstukken van uw restaurant. Wij bieden u alle producten aan die u nodig heeft voor het verpakken en vervoeren van de thuismenu's!

Bekijk het aanbod

Food & dranken

De inhoud van uw thuismenu bepalen kan best lastig zijn. Onze specialisten doen een voorzetje en selecteerden een aanbod food en dranken waarmee u mooie gerechten voor in uw thuismenu creëert.

Food
Oesterzwam carpaccio, sous-vide gegaarde kalfswang of toch een heerlijke runderstoofpot? Met deze selectie aan producten creëert u in een handomdraai heerlijke gerechten. Maak de gerechten vervolgens af met bijvoorbeeld een klassieke rode wijnjus. Ook voor het dessert vindt u bij HANOS een groot aanbod. Wat dacht u van plaatgebak, chocolademousses en meer?

Dranken
Dranken vormen een belangrijk deel van de omzet. Hoe kan u ervoor zorgen dat u uw gasten óók thuis triggert om drank bij hun bestelling op te nemen? Creëer beleving en maak wijn-spijs combinaties! Wij hebben een paar fijne wijnen en digestieven voor u uitgelicht.

Bekijk het aanbod

Food & dranken | Bezorgen en afhalen
Tips & inspiratie | Bezorgen en afhalen

Tips & inspiratie

Gastvrijheid beperkt zich niet tot de muren van uw restaurant. Hoe kunt u met afhalen en bezorgen uw gasten toch dezelfde service bieden die uw gasten van u gewend zijn? Wij denken graag met u mee! Lees tips over:

  • De juiste gerechten voor in uw thuismenu
  • Suggestievideo's voor gerechten
  • Een goede begeleidende tekst voor uw gast
  • Fotografie en video's van uw recepten
  • Tips voor communicatie op social media
  • En nog meer...
     

Lees alle tips


Meer inspiratie


Inspiratie en recepten voor het voorjaar

Verrassend voorjaar

Het culinaire voorjaar brengt altijd veel moois met zich mee, van de eerste groente van de volle grond tot mals vlees. Prachtige producten, van de beste kwaliteit dankzij het vakmanschap van onze gespecialiseerde partners. Bij HANOS kijken we dan ook altijd reikhalzend uit naar het voorjaar. De pure producten, fijne smaken en frisse kleuren weten onze culinair specialisten altijd te inspireren. We staan dan ook te popelen om samen met u uw gasten te verrassen met het voorjaar!

Bij HANOS helpen we u graag om dat te creëren. Samen met u zoeken we de warmte op.

Laat u inspireren