Food & dranken | Thuismenu

Alles voor bezorgen en afhalen

Food & dranken

Oesterzwam carpaccio, sous-vide gegaarde kalfswang of toch een heerlijke runderstoofpot? Met deze selectie aan producten creëert u in een handomdraai heerlijke gerechten. Maak de gerechten vervolgens af met bijvoorbeeld een klassieke rode wijnjus. Voor het dessert, vindt u bij HANOS een groot aanbod in plaatgebak, chocolademousses en meer.

 

Maaltijdcomponenten Sous vide Sauzen & fonds Desserts Wijn & aperitievenMaaltijdcomponenten

Onze specialisten selecteerden maaltijdcomponenten waarmee op een snelle en efficiënte manier in de keuken heerlijke en creatieve gerechten gemaakt kunnen worden. Wat dacht u van bijvoorbeeld kreeft, carpaccio's, bouillabaisse of foie gras? Bekijk ook ons gehele aanbod maaltijdcomponenten voor meer inspiratie.

Maaltijdcomponenten

Bekijk meer maaltijdcomponenten


Sous vide

Sous-vide

Tijd besparen in de keuken? In ons assortiment vindt u verschillende voorgegaarde en bereide stoofgerechten van gastronomische kwaliteit. De perfecte basis, zodat u alle tijd overhoudt om een uniek en krachtig gerecht te serveren.


Bekijk het hele aanbod sous vide


Sauzen & fonds

Bonemasters specialisten uit Nederland zijn echte pioniers als het gaat om het maken van fond, jus en glace van de hoogste kwaliteit. Zij beheersen de traditionele kunst van het fond maken tot in de perfectie, en gebruiken alleen verse en bovendien lokale ingrediënten. Fonds met het gemak van kant-en-klaar en de smaak van huisgemaakt!

Sauzen & fonds

LAM GLACE

Lam glace

Bonemasters europe

RODE WIJN JUS

Rode wijn jus

Bonemasters europe

KALF FOND

Kalf fond

Bonemasters europe

LAM FOND

Lam fond

Bonemasters europe

KIP FOND

Kip fond

Bonemasters europe

KIP JUS

Kip jus

Bonemasters europe

EENDEN JUS

Eenden jus

Bonemasters europe

19,95

per zak

KALF GLACE

Kalf glace

Bonemasters europe


Desserts

Desserts

Het dessert is de finishing touch van het diner. Hieronder vindt u ons aanbod dessert-producten, van plaatgebak en mousses tot eetbare decoratieve producten en verschillende soorten crumbs. Waarmee verrast u uw gasten?

TARTUFO CLASSICO
18,30

per doos

BASE BROWNIE  ELEMENTS

Base brownie elements

Frozen elements

RED VELVET PLAATGEBAK

Red velvet plaatgebak

Hanos selektie

17,85 12,95

per doos

TARTUFO BIANCO 75GR
18,45

per doos

TARTUFO LIMONCELLO  85GR
17,45

per doos

SUIKERWEB ELEMENTS

Suikerweb elements

Frozen elements

SPUITZAK CHOCOMOUSSE PUUR
4,95

per zak

Bekijk het hele aanbod desserts


Wijn & aperitieven

Dranken vormen een belangrijk deel van de omzet. Hoe kan u ervoor zorgen dat u, uw gasten óók thuis triggert om drank bij hun bestelling op te nemen? Creëer beleving en maak wijn-spijs combinaties. Wij hebben een paar fijne wijnen en digestieven voor u uitgelicht!

Tip: Wat u in uw restaurant over uw dranken vertelt, kunt u ook bij uw gasten thuis overbrengen. Bijvoorbeeld door middel van informatieve filmpjes, een informatiesheet in uw thuismenu of op een webpagina via een QR-code.

Wijnen & aperitieven

Bekijk het hele aanbod dranken


Alles voor bezorgen en afhalen

Binnen de huidige maatregelen is het 'thuismenu' een oplossing om toch omzet te draaien. Laat uw gasten thuis genieten van de ervaring van uw restaurant!
Wilt u ook alles uit uw thuismenu's halen? Bekijk ons aanbod en lees onze tips en inspiratie.

Lees meer