Suggesties voor bezorgen en afhalen

Tips vanuit het culinair team! Om u te inspireren voor de inhoud van uw thuismenu hebben wij een aantal gerechten samengesteld, inclusief alle benodigde ingrediënten. Deze gerechten zijn ontwikkeld met de gedachte dat u de losse ingrediënten van het gerecht portioneert in losse bakjes. Uw gast kan het gerecht thuis vervolgens in een aantal eenvoudige stappen afmaken. Maak het uw gasten makkelijk door te begeleiden met een goede stap-voor-stap uitleg.

 U kunt onderstaande afbeeldingen opslaan en gebruiken voor uw eigen menu of laat u inspireren en creëer uw eigen gerechten voor thuis!

Vitello tonnato

Serveren en presenteren | HANOS

Wij maakten gebruik van onderstaande ingrediënten voor de vitello tonnato.

Bisque van kreeft

Serveren en presenteren | HANOS

Wij maakten gebruik van onderstaande ingrediënten voor de bisque van kreeft

Tip! Vervang de kreeft in garnalen, krab of andere schaaldieren.

KREEFTENSOEP DV

Kreeftensoep dv

Délices malysse

8,25

per emmer

KREEFTSTAART 85-115 GR UHP DV
19,95

per tray

Terrine van fazant en giroles

Serveren en presenteren | HANOS

Wij maakten gebruik van onderstaande ingrediënten voor de terrine van fazant en giroles

Tip!  Geef een eigen touch aan het gerecht door één van onze andere patés of konfijten.

Kalkoen met tomaat en dragon

Serveren en presenteren | HANOS

Wij maakten gebruik van onderstaande ingrediënten voor de kalkoen met tomaat en dragon

Tip! De kalkoen is ook heel goed te vervangen door de wildzwijns haas (32801890), hoender suprême (32802020) of de gevulde kwartel (32801950).

Javanaise
Serveren en presenteren | HANOS

Wij maakten gebruik van onderstaande ingrediënten voor de javanaise


Alles voor uw thuismenu

Binnen de huidige maatregelen is het 'thuismenu' een oplossing om toch omzet te draaien. Laat uw gasten thuis genieten van de ervaring van uw restaurant!
Wilt u ook alles uit uw thuismenu's halen? Bekijk ons aanbod en lees onze tips en inspiratie.

Lees meer