Van der Zee

Dé horecaslager van Nederland

Van der Zee Horecaslager verwerkt elke dag het beste vlees voor horecaklanten via zijn slagerijen. Behalve aan de horeca vinden de producten van Van der Zee ook hun weg naar grootverbruikers als ziekenhuizen en instellingen. De horecaslagerij binnen de HANOS groothandels staat garant voor een kwaliteitsassortiment. Of het nu gaat om een Ierse ribeye of om Hollands Graslam: horecaondernemers en koks vinden altijd een uitstekend stuk vlees in de horecaslagerij. Het internationale assortiment en de tientallen soorten ambachtelijke vleeswaren uit eigen worstmakerij zorgen als ware voor een culinaire wereldreis.

In de keuken bij Van der Zee

Horecaslager Van der Zee

Van der Zee Horecaslager is een bedrijf met de service van de keurslager op de hoek, maar met het assortiment en het specialisme van een professionele horecaslager. Sinds 1925 komt het vleesassortiment via de slagerijen en online via de website van HANOS Groothandels terecht bij de horeca. Heerlijke vleeswaren, mals varkensvlees en smaakvol rundvlees, Van der Zee is de leverancier van alle soorten vlees die u wilt serveren. Naast het horeca vlees, levert Van der Zee zijn producten ook aan instituten zoals ziekenhuizen. Het brede scala aan producten rijkt voor de institutionele markt verder dan vlees, ook kaas en convenience producten worden geleverd. Het grote voordeel aan Van der Zee als leverancier, is dat zij ook vlees en maaltijden leveren voor de ontkoppelde keuken. De horeca slager biedt een internationaal assortiment, bijvoorbeeld smaakvolle Black Angus hamburgers of malse Ierse ribeyes. Maar Van der Zee heeft ook een kwaliteitsassortiment in Hollandse streekproducten. Klanten waarderen het vaak als er vlees van eigen bodem op de kaart staat. Een goed stuk vlees mét een mooi verhaal, succes verzekerd! De streekproducten in het assortiment zijn: IJselvalleirund, Drents Hoogveenlam, Friander kalf, Livar varken, Peter’s Farm kalf, Vechtdalrund, Beter Kalf, Gaasterlands kruidenvarken, Vitender kalf, Hollands Graslam en Joviander vlees. Bovendien komen er tientallen soorten ambachtelijke vleeswaren uit eigen worstmakerij. De horeca slager is deskundig op het gebied van portioneren, vraag in uw groothandel gerust om advies over uw porties. Voor elke ondernemer, chef-kok of directeur is er een goed stuk vlees te vinden.