Horecaslager Van der Zee

Van der Zee

Dé horecaslager van Nederland

Van der Zee is de ambachtelijke slager van HANOS. Sinds 1925 hebben zij een rijke historie in het slagersambacht opgebouwd en nog steeds staan zij garant voor de mooiste vleesproducten. Naast een gastronomisch en professioneel assortiment vers vlees, is er een uitgebreid en uniek aanbod in internationale vleeswaren, convenience food en authentieke producten uit eigen worstmakerij. Het verhaal achter het vlees staat voorop. Hierbij wordt gekeken naar kwaliteit, dierenwelzijn, herkomst en exclusiviteit. De specialisten van Van der Zee struinen de hele wereld af om op basis van die kernwaarden de beste producenten te selecteren. Natuurlijk wordt hierbij de eigen regio niet vergeten, met bijvoorbeeld het eigen Regiorunderen concept en andere streekproducten.

In de HANOS-slagerijen inspireert Van der Zee niet alleen met het uitgebreide assortiment, maar ook met de kennis en ervaring van de slagers. Zij staan klaar om u te helpen bij de vleesselectie voor uw kaart. Daarbij staat het slagersambacht hoog in het vaandel. Zij kunnen bijvoorbeeld vlees laten rijpen in dry-age kasten of op maat portioneren. Naast het verse aanbod vindt u ook een ruim assortiment diepvriesproducten van uitstekende kwaliteit door gebruik van moderne technieken. Zo bent u bij HANOS zeker van de mooiste vleesproducten voor uw gasten.

Meer over Van der Zee


Het assortiment van Van der Zee

Vers vlees | Van der Zee Horecaslager

Vers vlees van over de hele wereld, speciaal voor u geselecteerd.

Convenience | Van der Zee Horecaslager

Gebraden vleesproducten en kant-en-klaar maaltijdcomponenten.

Vleeswaren | Van der Zee Horecaslager

Uitgebreid assortiment binnen- en buitenlandse vleeswaren.

HANOS Selektie | Van der Zee Horecaslager

De garantie van topkwaliteit voor een eerlijke prijs.

Dry-aging | Van der Zee Horecaslager

Perfect gerijpt vlees uit onze rijpkasten.

Verantwoord | Van der Zee Horecaslager

Oog voor dierenwelzijn en verantwoord ondernemen.

Vleesconcepten | Van der Zee Horecaslager

Vleesconcepten

Van der Zee biedt verschillende vleesconcepten aan. Elk concept omvat vlees afkomstig van verschillende diersoorten uit verschillende landen. Zo biedt Van der Zee bijvoorbeeld Hollands graslam van eigen bodem aan, maar ook boerderijvarken uit Zweden en lam uit Engeland. Om de beste kwaliteit te garanderen, wordt het vlees zowel vooraf als achteraf met de hand geselecteerd en gesorteerd op marmering, vlezigheid, kleur en vetbedekking. Met de vleesconcepten van Van der Zee vindt u altijd een stuk vlees dat aansluit op uw wensen.

Worstmakerij

In haar eigen worstmakerij ontwikkelt het productontwikkelingsteam van Van der Zee veel specialiteiten. Veel van deze specialiteiten worden nog volgens de authentieke recepturen gemaakt. Elke regio heeft weer andere voorkeuren qua smaakbeleving. Daarom worden er per regio soms verschillende varianten van één product geproduceerd. Van der Zee kan op deze wensen inspelen en unieke wensen uitvoeren. De producten van de worstmakerij zijn alleen via HANOS en Distrivers verkrijgbaar.

Lees meer

Worstmakerij | Van der Zee Horecaslager