De Vegetarische Keuken

ban_cap_vega_aardappelwafel

Van zelfgemaakte coulis tot gefermenteerde groentes

Onze culinair adviseurs krijgen regelmatig de vraag van koks en ondernemers: hebben jullie nog iets voor vegetariërs? Deze vraag heeft geleid tot een uitgebreide special vol inspiratie over vegetarisch koken. De mogelijkheden om mooie vegetarische gerechten te maken, blijken eindeloos.

Bekijk de special

Van heerlijke gerechten en talloze recepturen tot zelf fermenteren en de verhalen achter onze producten. U vindt dit en meer op deze pagina.

Naar de recepten

Het zoutalternatief: Scelta

ban_spc_vega_zoutalternatief_1609_747x498.jpg

Er komt hulp uit onverwachte hoek om het gebruik van zout te verminderen. 'Scelta', een zoutvervanger op basis van champignons.

Meer weten

Onze telers

ban_spc_vega_teler_klootwijk_1609_747x498.jpg

Onze AGF-inkopers doen rechtstreeks zaken met telers. Zo weten we dat onze producten voldoen aan strange kwaliteitseisen. Maak kennis met een aantal van onze telers.

Leer onze telers kennen

Fermentatie

ban_spc_vega_fermentatie_1609_747x498.jpg

Zelf fermenteren is goed te doen. Onze culinair adviseurs geven u verschillende suggesties en bespreken de aandachtspunten om veilig te fermenteren.

Bekijk de tips

pb_vega_747x498.jpg

Proef&Beleef de Vegetarische Keuken

U vindt tijdens Proef&Beleef de Vegetarische Keuken op 15, 16 en 17 september 2016 vanaf 10.00 uur de mooiste culinaire inspiratie zonder vlees en vis in uw groothandel. Wij nodigen u van harte uit om kennis te maken met verschillende bereidingswijzen en tal van heerlijke producten waarmee u de mooiste vegetarische gerechten maakt.

Meer informatie