De vegetarische keuken

De vegetarische keuken is een verrassende keuken. Zonder vlees kunt u uw gasten ook een zeer gevarieerde kaart aanbieden. Zeker in deze tijden waarin duurzaamheid ook een steeds belangrijke rol lijkt te krijgen. U leest hier meer over fegmentatie en maakt kennis met enkele van onze telers. Ook hebben we een speciale shop voor u ingericht. U vindt hier niet alleen onze vegetarische producten, maar ook onze veganistische producten.

Ga naar de vega(n) shop

Bananenbloesem

ban_sis_vega_bananenbloesem_1905_747x498.jpg

Bananenbloesem heeft een vlokkige textuur die vergelijkbaar is met die van vis en is hierdoor gepaneerd en gefrituurd de perfecte vegan vervanger van vis in een Fish & Chips.

Bekijk product

Onze telers

ban_spc_vega_teler_klootwijk_1609_747x498.jpg

Onze AGF-inkopers doen rechtstreeks zaken met telers. Zo weten we dat onze producten voldoen aan strange kwaliteitseisen. Maak kennis met een aantal van onze telers.

Leer onze telers kennen

Fermentatie

ban_spc_vega_fermentatie_1609_747x498.jpg

Zelf fermenteren is goed te doen. Onze culinair adviseurs geven u verschillende suggesties en bespreken de aandachtspunten om veilig te fermenteren.

Bekijk de tips


FoodXperience

ban_cap_vega_aardappelwafel

Natuurlijk hebben we voor u ook tal van overheerlijke vega(n) recepten! Op FoodXperience vindt u veel verrassende recepten, die u aan uw gasten kunt serveren.

Enkele voorbeelden zijn:

  • Ballon van mozzarelle (een ludiek en lekker gerechtje)
  • Samosa met geitenkaas en ras en hanout (Indiaas gerecht, als aperitief of dessert)
  • Hartige cilinder met espuma (een mooie amuse met rode biet)

 

Bekijk alle Vega recepten op FoodXperience