Vis, schaal- & schelpdieren

ban_rec_vis_tartaarkalftempuraschol_747x747

Van kleine schelpen tot verantwoorde kweekvis

Van vis uit onze eigen zee, zoals rode poon en schol, tot Spaanse octopus en heerlijke zilte zomeroesters; in de nieuwste visspecial vindt u bergen informatie over alles uit de zee. En natuurlijk ontbreekt ook de inspiratie niet: of u nu op zoek bent naar heerlijke wijnen voor uw vismenu, wilt weten hoe u noordzeekrab, de koningin van de zee, klaarmaakt of uw keuken wilt aanvullen met de mooiste non-foodproducten om vis schoon te maken, te bereiden of serveren. Bekijk de nieuwste special hier.

Culinaire inspiratie

Vis is op ongelovelijk veel manieren te bereiden. Daarom hebben we een heel aantal recepten voor u klaarstaan op hét inspiratieplatform FoodXperience.

Bekijk de recepten


 

 

ban_spc_vis_wilde_zeebaars_1606_747x747.jpg

Smoelenboek

We lichten in het smoelenboek een selectie van de meest populaire soorten vis uit die ook culinair aan de top staan. Onze culinair team heeft van elke vis een bereiding gemaakt.

Bekijk de vissen en recepten

ban_spc_vis_boeren_van_de_zee_747x747.jpg

De boeren van de zee

Al jaren werken wij samen met enkele van de beste vissers van de Hollandse vissersvloot. Maak kennis met drie vissers die onze groothandels van vis voorzien.

Maak kennis met onze boeren

ban_spc_krab_1606_747x747.jpg

De koningin van de Noordzee

Een ware krachtpatser uit onze eigen Noordzee:de bereiding in 6 eenvoudige stappen.
 

Bekijk de bereidingswijze

ban_spc_vis_betaalbaar_markt_1606_747x498.jpg

Betaalbaar van de markt

Vergeten vissen noemen we ze ook wel; vissoorten die we (te) weinig terugzien op de menukaart. En dat is zonde, want met deze vissen kunt u heerlijke gerechten maken.

Ontdek de vergeten vissen