Vis, schaal- & schelpdieren

ban_rec_vis_tartaarkalftempuraschol_747x747

Van verse vis tot zilt zeewier

Wij hebben u ontzettend veel te vertellen over de schatten uit de zee! Want vis en HANOS zijn een gelukkige combinatie. Dankzij onze partners Versvishandel Jan van As, de schippers waar we intensief mee samenwerken én de kennis en kunde van onze specialisten, kunnen we u elke dag opnieuw de meest verse vis, schaal- en schelpdieren aanbieden. U leest er alles over op deze pagina! En wilt u nog meer 'vispiratie'? Haal dan ons gloednieuwe vismagazine op in de groothandel.

Bekijk magazine online

Viskalender

Wij maken ons graag sterk voor duurzame visserij. Naast milieuvriendelijke vistechnieken, is het ook belangrijk om vis te consumeren die in het seizoen is. Stichting Vis&Seizoen zet zich in voor het voortbestaan van de visstand. Klik op de afbeelding hiernaast en bekijk welke vissoorten u verantwoordt op uw kaart kunt zetten.

Culinaire inspiratie

Vis is op ongelofelijk veel manieren te bereiden. Daarom hebben we een heel aantal recepten voor u klaarstaan op hét inspiratieplatform FoodXperience.

Bekijk de recepten


ban_mag_vis_de_garnaal_1803_747x747.jpg

Garnalen assortiment

Garnalen zijn er in vele soorten en maten. Welke u kiest hangt helemaal af van uw wensen. Gaat u voor een sappige zoetwatergarnaal of misschien een stevige witpoot variant... Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk onze selectie

ban_mag_vis_maritieme_vodka_chris_liebau_1803_747x747.jpg

Oyester44

Oyester44 is een originele Nederlandse maritieme vodka met 'terroir'. Dit bijzondere regioproduct wordt gemaakt met o.a. platte oesters uit Yerseke en biologische pootaardappels van de Brabantse wal. Meer weten over deze heerlijke vodka?

Bekijk de info hier

ban_spc_vis_wilde_zeebaars_1606_747x747.jpg

Smoelenboek

We lichten in het smoelenboek een selectie van de meest populaire soorten vis uit die ook culinair aan de top staan. Onze culinair team heeft van elke vis een bereiding gemaakt.

Bekijk de vissen en recepten

ban_spc_vis_boeren_van_de_zee_747x747.jpg

De boeren van de zee

Al jaren werken wij samen met enkele van de beste vissers van de Hollandse vissersvloot. Maak kennis met drie vissers die onze groothandels van vis voorzien.

Maak kennis met onze boeren

ban_spc_krab_1606_747x747.jpg

De koningin van de Noordzee

Een ware krachtpatser uit onze eigen Noordzee:de bereiding in 6 eenvoudige stappen.
 

Bekijk de bereidingswijze

ban_spc_vis_betaalbaar_markt_1606_747x747.jpg

Betaalbaar van de markt

Vergeten vissen noemen we ze ook wel; vissoorten die we (te) weinig terugzien op de menukaart. En dat is zonde, want met deze vissen kunt u heerlijke gerechten maken.

Ontdek de vergeten vissen