Alles voor een prachtig voorjaar

Hét HANOS Magazine Voorjaar

Het eerste HANOS-magazine van 2017

In het eerste magazine staan wij stil bij de lente. Een fijn seizoen voor de horeca. De natuur ontluikt en de groene, jonge voorjaarsgroenten kunnen geoogst worden. Het is de periode van asperges, de grüner veltliner, frisse vissalades, Pasen, kalfsvlees, limoen en ijs. 

Ons culinair team dompelt u onder in de wereld van groene soepen en sauzen en laat u bereidingen zien met onder meer asperges, mozzarella, vis en limoen.



Ga snel naar..

ban_the_voorjaar_voorjaarsassortiment_1603_747x498.jpg

Ons geselecteerde voorjaarsassortiment
Een greep uit ons voorjaarsassortiment

ban_the_voorjaar_voorjaarsrecepten_1603_747x498.jpg

Alle voorjaarsrecepten
Recepten en bereidingen

ban_the_voorjaar_witte_asperges_1603_747x498.jpg

HANOS Proef- en Gastrodagen
Volop stories en proefdagen

ban_the_voorjaar_must_have_barbecues_1603_747x498.jpg

Must Have Barbecues
EVERDURE by Heston Blumenthal


Een greep uit ons voorjaarsassortiment
bekijk hier het gehele assortiment


Recepten
bekijk alle recepten op FoodXperience

ban_the_voorjaar_limoenplateau_1603_747x498.jpg

LIMOENPLATEAU
Dit gerecht bestaat uit een makaron van limoen, een éclair van limoen, stenen van limoen, een wentelteefje van suikerbrood met lime curd en reageerbuisjes met Hooghoudt limoen

ban_the_voorjaar_proef_gastrodagen_1603_747x498.jpg

ASPERGE-BOKKEPOOTJES
Gefrituurde witte asperges, met panko en sesamzaad

ban_the_voorjaar_groene_loempias_1603_747x498.jpg

BEKIJK ALLE GERECHTEN OP FOODXPERIENCE.COM
Van gefituurde kiploempia's in beslag van koriander en spinazie tot aan een sharingplank met molensteenbrood en epoisse


Proefdagen Pasen

De Proefdagen Pasen zijn helaas weer voorbij!

 

Gastrodagen

Tijdens de Gastrodagen laten we u graag verschillende bereidingen zien én brengen we u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Tijdens demonstraties, workshops en proeverijen wordt u al het moois voor een geslaagd culinair voorjaar getoond.


Everdure by Heston Blumenthal

Everdure by Heston Blumenthal is een reeks bijzondere barbecues. De serie is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met ontwerpers en ingenieurs. Het was Hestons missie om de perfecte moderne barbecue te creëren door de nieuwste technologie te combineren met design en gebruiksgemak.

"One of the things I love about cooking is that you never stop learning"
Heston Blumenthal

HUB Electric Ignition Charcoal Barbeque

FUSION Charcoal Electric Ignition Barbeque