Spring in het voorjaar

Laat u verleiden door al het moois dat dit seizoen te bieden heeft. Ons assortiment is rijk aan bijzondere voorjaarsproducten: ons eigen Hollands graslam, delicate eetbare bloemen, de beste aspergewijnen en lentebieren, frisse geitenkazen en groene voorjaarsgroenten. Optimaal in het seizoen, door onze specialisten geselecteerd vanwege hun uitzonderlijke kwaliteit en pure smaak. 

Het voorjaarsmagazine

In deze roerige tijden willen we u juist graag blijven inspireren. Daarom staat ons frisse voorjaarsmagazine nu online. In dit magazine vindt u veel culinaire inspiratie en recepten. Alle producten die u bij het voorjaar mag verwachten, vindt u uiteraard ook hier op onze website. 

Lees het magazine

Een greep uit ons voorjaarsassortiment

Hollands graslam | HANOS

Hollands graslam

Het Hollands graslam graast op de groene weiden van de Betuwe en andere natuurgebieden met een vruchtbare voedingsbodem. Daar genieten de lammeren van het verse gras vol aanwezige kruiden.

Lees meer

Lente in het glas | HANOS

Proef de lente in het glas

Het voorjaar is een perfect seizoen om na te denken over uw wijnkaart. Het mag weer fris, fruitig en verkoelend! Wij tonen u een variëteit aan mooie voorjaarswijnen en -dranken.

Bekijk voorjaarsdranken

Asperges | HANOS

Vers uit het seizoen

In het voorjaar kunt u bij HANOS genieten van heerlijke seizoensgroenten en -vissen! Er komen dan weer allerlei verse groenten en fruit van het (eigen)land of uit de kassen.

Bekijk seizoensproducten

Geitenkaas | HANOS

Geitenkaas

Geitenkaas is dé kaas voor het voorjaar: licht en fris. Daarnaast is dit zuivel ook nog eens smakelijk én op vele manieren culinair toepasbaar. Wij zijn fan!


Bekijk het assortiment

Tuinkruiden | HANOS

Tuinkruiden

Verse voorjaarskruiden maken gerechten compleet. Ze geven extra geur, smaak én kleur aan uw creaties. Wij hebben een paar verse tuinkruiden en producten met kruiden voor u geselecteerd.

Bekijk tuinkruiden

Eetbare bloemen | HANOS

Bloemen om te eten

Koken met bloemen brengt u en uw gasten meteen in voorjaarssferen. Met ons rijke assortiment aan ingrediënten is er altijd een gerecht te bedenken voor de lentekaart.

Bekijk eetbare bloemen

Terras

Het voorjaar komt pas echt tot leven op een mooi terras! Met ons assortiment en persoonlijk advies stellen we met u het ideale terras samen. Zo weet u zeker dat u helemaal klaar bent voor het voorjaar.

Neem een kijkje in onze Terras Shop. Hier vindt u naast het meubilair, zoals terrasstoelen en –tafels, alle bijbehorende producten om uw terras compleet te maken. Denk hierbij aan parasols om uw gasten te beschermen tegen de zon, terrasverwarmers en barbecues voor de beleving van gegrild vlees, vis of groente.

Bekijk onze Terras Shop

Terrasshop | HANOS