Cleanlabel ons "schone" vlees

HANOS-slager Van der Zee produceert veel mooie, ambachtelijke producten in de eigen worstmakerij in Emmen. Het vlees dat verwerkt wordt, is veelal afkomstig van leveranciers die dieren op diervriendelijk wijze houden. Denk hierbij aan het Gaasterlands kruidenvarken, het Managalica-varken, Vitender kalfsvlees en het Hollands graslam. Clean-label producten worden op ambachtelijke wijze met moderne apparatuur bereid, elke stap wordt nauwgezet gecontroleerd.

 

Ingeblikt op tafel de mooiste blikjes met visspecialiteiten

De blikjes zijn terug, en hoe! Wij halen de mooiste blikjes met visspecialiteiten van hoge kwaliteit voor u uit Nederland en Spanje. U kunt ze zo op tafel zetten als onderdeel van bijvoorbeeld een hapjesplank.

La Veneta ...dat is hoe HANOS aan haar jonge blaadjes komt

Als de babyleaves volgroeid zijn worden ze geoogst; dit gebeurt zowel met de hand als machinaal. De oogst gaat in plastics kratten en direct in gekoelde vrachtwagens naar de fabriek. In de fabriek wordt alles er uitgehaald wat er niet tussen hoort, zoals slechte bladeren, stenen en takjes. Daarna gaan de blaadjes in schalen en gaat er een flowpack omheen. Vervolgens worden de pakken in gekoelde vrachtwagens naar HANOS getransporteerd, Dit hele proces vindt in enkele dagen plaats.

Everdure een reeks bijzondere barbecues

Everdure by Heston Blumenthal is een reeks bijzondere barbecues. De serie is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met ontwerpers en ingenieurs. Het was Hestons missie om de perfecte moderne barbecue te creëren door de nieuwste technologie te combineren met design en gebruiksgemak.

Voorjaars Must Haves hiermee is alles gezegd