Voorjaarstrends

Door de magie van het voorjaar zit iedereen weer boordevol inspiratie. Het culinaire landschap gaat op zoek naar nieuwe producten, nieuwe recepten én nieuwe trends. Op deze pagina houden we u op de hoogte van gastronomische noviteiten en hebben we alvast een aantal trends voor u verzameld.

ban_nws_voorjaarstrends_sharing_dinner_1903_747x498.jpg

Sharing dinner

Niet één gerecht per persoon, maar een verzameling gerechten voor de gehele tafel. Concepten volgens dit principe zijn er tegenwoordig in grote getallen. Een daarvan is sharing dinner, waarbij de presentatie ook een grote rol speelt. Wij helpen u graag op weg.

Bekijk onze sharing dinner tips

ban_nws_voorjaarstrends_high_wine_1903_747x498.jpg

High wine

High tea is al jaren een beproefd recept in de horeca. Maar high wine is ook al een tijdje bezig aan een flinke opmars. Een uitgebalanceerde combinatie van hartige en zoetige bites mét de juiste wijn zal uw gasten immer waarderen. Uiteraard te vinden in uw groothandel.

Bekijk onze high wine tips

ban_mag02_orange_wijn_1904_747x498.jpg

Orange wijn

Door de lange schilwerking krijgen orange wijnen hun typische oranje kleur én specifieke smaak. De smaak van orange wijnen is te herkennen door tonen van gekonfijt fruit, ziltige zuren, een vol en rond mondgevoel met in de afdronk mooie bitters. Deze wijn groeit in populariteit.

Lees meer over orange wijn

ban_inp_bier_high_bier_1904_747x498.jpg

High beer

Door de populariteit van bier worden ook steeds meer bier & bites gerechten aangeboden. We vertellen u alles over deze culinaire beleving.

Lees meer

Speciaalbier uit Nederland

Speciaalbier uit Nederland

Maak kennis met Nederlandse brouwerijen, die met veel toewijding speciaalbieren brouwen die een mooie aanvulling kunnen zijn voor uw menukaart.

Lees meer