Wereldse smaken

Ons eerste magazine van 2019 ligt nu voor u klaar

De lente komt! De terrassen gaan weer open en als het even meezit, geniet iedereen van de eerste zonnestralen. Dit is hét moment van het jaar om met frisse, nieuwe ideeën van start te gaan. Ons culinair team dook vol enthousiasme de keuken in met geweldige wereldse smaakmakers! U leest er alles over in ons Magazine Wereldse Smaken.

Zo besteden we aandacht aan de traditionele Japanse keuken met ingrediënten als dashi, yuzu en sesam en de kooktechnieken yaki en tempura. Verder is er ruim aandacht voor de vele soorten olijfolie, azijn en bloem uit ons assortiment. Maar ook leest u over Vanille, de koningin der specerijen, en over een bijzondere wijze om vis te bereiden.

Natuurlijk laten we u ook een aantal heerlijke recepten zien, waarbij we de besproken smaakmakers en kooktechnieken in de praktijk brengen. U vindt hieronder een selectie van de producten die in dit magazine staan. Via de button onderaan de pagina, gaat u direct naar alle producten uit het magazine. Begin nu aan uw reis door onze Wereldse smaken!

Smaken van Japan

In de olie

Meel & Bloem anders

Vanille - de koningin der specerijen