Wijngaard | HANOS wijn

Profiteer nu van onze nieuwe wijn- en gedistilleerd deals voor het najaar

Nu de herfst is begonnen, verheugen we ons op volle wijnen en verwarmende distillaten. Onze wijninkopers hebben een aantal favorieten voor u geselecteerd die nu extra scherp geprijsd zijn. Wat dacht u van een rijke syrah uit de Rhône, een van de laatste flessen Robertson's port of een Scotch whisky van Label 5? Lees meer over de verschillende deals in deze nieuwsbrief of bekijk ze direct op onze website.

Delas Frères

Hermitage Domaine des Tourettes is een rijke rode wijn van het vermaarde wijnhuis Delas Frères in de Rhône. De wijn wordt gemaakt van de syrah druif, afkomstig uit 2 prestigieuze wijngaarden; Les Bessards en Grandes Vignes. De granietachtige ondergrond zorgt voor een rijke, complexe structuur in de wijn. De wijn heeft een schitterende dieprode kleur. De neus is krachtig en complex met zwarte bessen, rook, specerijen, leer en zwarte olijven. De smaak is krachtig, maar zijdezacht met een redelijk krachtige tannine structuur. Een goede combinatie met rood vlees en wild.

Rode wijn | HANOS wijndeals

Robertson’s Port

Porthuis Robertson's heeft onlangs besloten haar activiteiten op de Nederlandse markt te staken. Daarmee gaat een van de bekendste porthuizen in Nederland van de markt. Toch hebben we goed nieuws: als goede relatie van Robertson's mogen we profiteren van hun kelderopruiming, waardoor u nu nog 2 flessen voor de prijs van 1 kunt bemachtigen!

Nog meer HANOS Wijn & Gedistilleerd Deals

We hebben nog meer wijnen en distillaten extra scherp geprijsd voor u! Van biologische wijnen uit Italië tot Hugo en Martini's. Klik voor onze extra scherpe kwantumprijzen op de drank van uw keuze.