Voorjaarswijnen

We laten u graag kennis maken met verschillende wijnhuizen en tonen u een variëteit aan voorjaarswijnen en -dranken. Uiteraard allemaal voorzien van een scherpe korting. Wilt u de hele wijncollectie bekijken of heeft u advies nodig? Dan nodigen wij u graag uit op de wijnafdeling in een van onze groothandels!

Uitgelicht

Bestheim Grand Cru Marckrain Pinot Gris 2013

De Grand Cru wijngaarden van Marckrain liggen op zo'n 200 à 300 meter boven zeeniveau, ten zuiden van het plaatsje Bennwihr, in de Kaysersberg-vallei. Deze pinot gris heeft een donkere, strogele kleur en bezit een expressieve geur, waarin vooral kruiden de boventoon voeren. De smaak is net als de geur: krachtig, vol en met een intens complex. De afdronk is elegant met een licht-kruidige zoetheid.

Bekijk wijn
Wijnhuis Delas
Wijnhuis Delas

Uitgelicht

Screwpull kurkentrekker set

Geschenkset GS500 – 7-delig – zwart van Le Creuset. Deze geschenkset bevat een kurkentrekker, wijnpomp, beluchter/schenktuit, 3 stoppen en een capsulesnijder.

Bekijk geschenkset

Wijnhuis Delas Frères

Delas Frères is in 1835 opgericht door Charles Audibert en Philippe Delas. Al in 1879 had het wijnhuis een wereldwijde reputatie en won in Sydney de eerste gouden medailles. In 1924 werd de oorspronkelijke naam Audibert & Delas veranderd in Delas Frères. Om aan de toenemende vraag naar wijn te kunnen voldoen werd na de Tweede Wereldoorlog een investering gedaan in de aankoop van wijngaarden in Chateauneuf-du-Pape en Hermitage. Sinds de jaren zestig van de vorige eeuw is Delas Frères een van de meest toonaangevende wijnbedrijven in de Rhône, met eigen topwijngaarden in onder andere Hermitage, Chateauneuf-du-Pape, Cornas, Crozes-Hermitage, Côte Rôtie en Condrieu.

Wijnhuis Delas
Wijnhuis Delas
Wijnhuis Delas

Wijnhuis Codorníu

Wijnhuis Codorníu is een Spaans familiebedrijf en één van de grootste cava producenten ter wereld. Het wijnhuis heeft een rijke historie die teruggrijpt naar het jaar 1551 waarin Jaume Codorníu stond geregistreerd als eigenaar van wijnvaten en persen. In de 19e eeuw werd begonnen met het produceren van de Spaanse champagne, Cava, waarna Codorníu in 1897 Spaans hofleverancier werd. Anna de Codorníu Brut is het paradepaardje van Codorníu.

Wijnhuis Cordoniu
Wijnhuis Cordoniu
Wijnhuis Cordoniu

Wijnhuis Ramos Pinto

Sinds de oprichting van Ramos Pinto in 1880 is het huis bekend geworden om haar kwalitatief hoogstaande producten en haar innovatieve strategieën. Deze strategieën zijn onder andere gebaseerd op het toepassen van moderne technieken tijdens het productieproces, maar ook op het stijlvol vernieuwen van verpakkingsmaterialen. De promotionele uitingen worden om deze reden ook regelmatig ontwikkeld door internationale kunstenaars. Enkele van deze werken hangen zelfs in het Museum of Mordern Art te New York.

RAMOS PINTO RUBY

Ramos pinto ruby

Ramos pinto

RAMOS PINTO TAWNY

Ramos pinto tawny

Ramos pinto

RAMOS PINTO WHITE

Ramos pinto white

Ramos pinto

Wijnhuis Ramos
Wijnhuis Ramos
Wijnhuis Ramos

Mionetto

De wijnen van de Collectie ‘il’ hebben een jonge en originele identiteit. Ze zijn perfect voor informele en gezellige feestjes met vrienden. Deze uitzonderlijke reeks onderscheidt zich van de andere Mionetto-collecties door het gestroomlijnde ontwerp van de fles, de naam en afbeeldingen die direct en gevat zijn.

IL SPR!Z

Il spr!z

Mionetto

IL HUGO!

Il hugo!

Mionetto