Profiteer van onze Wijn & Gedistilleerd deals voor een spetterende decembermaand

In december zijn er oneindig veel gelegenheden om een mooie wijn open te trekken. Onze wijninkopers hebben een aantal favorieten voor u geselecteerd die nu extra scherp geprijsd zijn. Wat dacht u van pittig rood uit Bordeaux of een 'Kus' uit Zuid-Afrika? Bekijk hier alle deals!

Les Granges des Domaines Edmond de Rothschild Haut-Médoc

De machinale oogst gaat gepaard met de traditionele schaar van de plukkers. In een permanente zorg voor kwaliteit, wordt de volledige oogst gesorteerd op tapijt. 'Les Granges' is de tweede wijn van drie prestigieuze kastelen. Deze wijn ondergaat dezelfde kwalitatieve aandacht als zijn voorgangers. Niet alleen in de wijngaarden maar ook tijdens de vinificatie én het bottel proces. De rijping geschiedt in vaten die reeds een millésime gedurende minstens 12 maanden als inhoud hadden. Pittige en peperige hinten, gekoppeld aan zwarte bessen en framboos. Openhartige aanval en mooie tannine structuur, aangename terugkeer van fruit in de afdronk.

LES GRANGES DE ROTHSCHILD

Les granges de rothschild

Les granges de rothschild

Kus van Thérèse

oen Jonnie en Thérèse Boer een eigen wijn voor de Librije wilden creëren, kwamen zij bij bij Aaldering Vineyards & Wines terecht. Geen vreemde keuze gezien de jarenlange vriendschap tussen de families. De Librije was van meet af aan ambassadeur van de Aaldering wijnen en herkende direct de kwaliteit van de wijnen in combinatie met de stijl en uitstraling van de verpakking. Toen er gezocht werd naar een Zuid-Afrikaanse 'Kus' was het dan ook een logische stap om wederom contact te leggen met Aaldering Vineyards en Wines.

Nog meer HANOS Wijn & Gedistilleerd Deals

We hebben nog meer wijnen en distillaten extra scherp geprijsd voor u! Van biologische wijnen uit Italië tot Hugo en Martini's. Klik voor onze extra scherpe kwantumprijzen op de drank van uw keuze.

Het HANOS Grand Cru assortiment

Maak kennis met de mooiste wijnkelder van de Benelux! U vindt bij HANOS de heerlijkste wijnen uit alle werelddelen. Zo kopen wij in Bordeaux al onze primeurwijnen bij de meest prestigieuze châteaus, waar het geen kwestie is van kunnen kopen maar van mogen kopen. Ook uit andere en minder bekende wijnlanden halen we exclusieve topwijnen.

Lees meer over Grand Cru