Wijngaard | HANOS wijn

Profiteer nu van onze nieuwe wijn- en gedistilleerd deals voor het najaar

Nu de herfst is begonnen, verheugen we ons op volle wijnen en verwarmende distillaten. Onze wijninkopers hebben een aantal favorieten voor u geselecteerd die nu extra scherp geprijsd zijn. Wat dacht u van een rijke syrah uit de Rhône, een van de laatste flessen Robertson's port of een Scotch whisky van Label 5? Lees meer over de verschillende deals in deze nieuwsbrief of bekijk ze direct op onze website.

Les Granges des Domaines Edmond de Rothschild Haut-Médoc

De machinale oogst gaat gepaard met de traditionele schaar van de plukkers. In een permanente zorg voor kwaliteit, wordt de volledige oogst gesorteerd op tapijt. “Les Granges" is de tweede wijn van drie prestigieuze kastelen. Deze wijn ondergaat dezelfde kwalitatieve aandacht als zijn voorgangers tijdens de wijnbouw, de landbouw en tot het bottelen. De rijping geschiedt in vaten die reeds een millésime gedurende minstens 12 maanden als inhoud hadden. Pittige en peperige hinten, gekoppeld aan zwarte bessen en framboos. Openhartige aanval en mooie tannine structuur, aangename terugkeer van fruit in de afdronk.

Rode wijn | HANOS wijndeals

Kus van Therese

Doordat er een jarenlange goede vriendschap tussen Johnnie en Thérèse Boer en de Aaldering familie bestond was het niet vreemd dat Therese en Johnnie bij de familie Aaldering terechtkwamen voor het gezamenlijk creeren van een eigen wijn voor de Librije. De Librije was van meet af aan merk ambassadeur, en nog, van de Aaldering wijnen en herkende direct de kwaliteit van de wijnen in combinatie met de stijl en uitstraling van de verpakking. Het was dan wellicht ook een logische stap dat op het moment dat er gezegd werd naar een Zuid Afrikaanse “Kus”, dat er wederom contact gelegd werd met Aaldering Vineyards.

Nog meer HANOS Wijn & Gedistilleerd Deals

We hebben nog meer wijnen en distillaten extra scherp geprijsd voor u! Van biologische wijnen uit Italië tot Hugo en Martini's. Klik voor onze extra scherpe kwantumprijzen op de drank van uw keuze.

BACARDI RAZZ

Bacardi razz

Bacardi

FAMOUS GROUSE

Famous grouse

The famous grouse

RUINART ""R"" BRUT
40,50

per fles

Kwantumprijs
6 stuks a 39,50
Actie
JOSEPH GUY ***

Joseph guy ***

Joseph guy