Topwijnen voor de zomer

Bekijk onze aanbevelingen op deze pagina. Koopt u de wijnen per colli van 6 of 12? Dan profiteert u in sommige gevallen ook nog van een scherpe korting! Wilt u de hele wijncollectie bekijken of heeft u advies nodig? Dan nodigen wij u graag uit op de wijnafdeling in een van onze groothandels!

Wit & Orange

Witte wijn is uiteraard erg populair in de warmere seizoenen. U heeft de keuze uit vele druivenrassen. Kiest u bijvoorbeeld onze verdicchio van Piersanti? Door de tonen van groene appels en citrusfruit is deze wijn perfect bij een salade. Ook de sauvignon blanc van Marlborough uit Nieuw-Zeeland misstaat dit voorjaar niet in uw glas.

Wij hebben ook een aantal orange wijnen voor u geselecteerd. Dit zijn wijnen waarbij de schil net als bij rode wijnen meegist! Het resultaat is een wijn met meer smaak en een stevigere structuur. Wilt u meer weten over orange wijn? Bekijk alle informatie en het assortiment op www.hanos.nl/orange-wijn.

Rosé

Wij hebben vijf smaakvolle rosé wijnen voor u geselecteerd. Allen uniek en met een eigen smaakprofiel en prachtige kleur.

BARDOLINO CHIARETTO CESARI ROSATO
5,25

per fles

Actie
CH.ROMASSAN ROSE  DOM.OTT BANDOL
26,50 15,95

per fles

Actie

Rood

Een goede rode wijn smaakt lekker in élk seizoen. Serveer de cabernet sauvignon/merlot van Bernardus bijvoorbeeld bij een smaakvol stuk rundvlees.En de barrel select red van Montes is ideaal voor bij uw zomerse barbecue.

Bruisend & Gedistilleerd

Grappa, cava, gin of whisky...Naast wijn zijn er nog een hoop andere dranken die u dit voorjaar kunt serveren. Bekijk onze selectie hieronder.