Dit zijn onze topwijnen voor het voorjaar

Het voorjaar is een perfect seizoen om u te verdiepen in de wereld van wijn. Het seizoen vraagt om andere smaken dan de herfst en de winter. Het mag fris, fruitig en verkoelend! Onze wijnspecialisten hebben speciaal voor dit seizoen een aantal topwijnen uitgezocht. Een frisse chardonnay van Wijnhuis Bernardus bijvoorbeeld, of de limited edition rosé van Fleur d'Artagnan. En natuurlijk mag dé trend van 2019 niet ontbreken: orange wijn.

Bekijk onze aanbevelingen op deze pagina. Koopt u de wijnen per colli van 6 of 12? Dan profiteert u in sommige gevallen ook nog van een scherpe korting! Wilt u de hele wijncollectie bekijken of heeft u advies nodig? Dan nodigen wij u graag uit op de wijnafdeling in een van onze groothandels!

Een rode wijn in de lente of zomer? Natuurlijk kan dat ook. Bijvoorbeeld de wijn van Viña Montes. Viña Montes heeft vijf wijngaarden, die een uiteenlopend verschil bieden in klimatologische omstandigheden en bodemtypes. Heel bijzonder is de –met het landschap verweven– nieuwe winery in Apalta die volgens de Chinese Feng Shui filosofie is opgezet. Hier wordt opperste harmonie met de omgeving nagestreefd van basiselementen als land, water, hout en metaal. Wij hebben een aantal geschikte rode wijnen voor u geselecteerd, u vindt ze verderop deze pagina.

Wit & Orange

Witte wijn is uiteraard erg populair in de warmere seizoenen. U heeft de keuze uit vele druivenrassen. Kiest u bijvoorbeeld onze verdicchio van Piersanti? Door de tonen van groene appels en citrusfruit is deze wijn perfect bij een salade. Ook de sauvignon blanc van Marlborough uit Nieuw-Zeeland misstaat dit voorjaar niet in uw glas.

Wij hebben ook een aantal orange wijnen voor u geselecteerd. Dit zijn wijnen waarbij de schil net als bij rode wijnen meegist! Het resultaat is een wijn met meer smaak en een stevigere structuur. Wilt u meer weten over orange wijn? Bekijk alle informatie en het assortiment op www.hanos.nl/orange-wijn.

Rosé

Wij hebben vijf smaakvolle rosé wijnen voor u geselecteerd. Allen uniek en met een eigen smaakprofiel en prachtige kleur.

FLEUR ROSE LIMITED EDITION VERV:08290540
5,50 4,75

per fles

Actie

Rood

Een goede rode wijn smaakt lekker in élk seizoen. Serveer de cabernet sauvignon/merlot van Bernardus bijvoorbeeld bij een smaakvol stuk rundvlees.En de barrel select red van Montes is ideaal voor bij uw zomerse barbecue.

FLEUR D'ARTAGNAN LIM. EDITION ROOD
3,95 3,50

per fles

Actie

Bruisend & Gedistilleerd

Grappa, cava, gin of whisky...Naast wijn zijn er nog een hoop andere dranken die u dit voorjaar kunt serveren. Bekijk onze selectie hieronder.