Winactie Kamado Joe Junior

Koop een Kamado Joe Classic II of een Kamado Big Joe en maak kans op een Kamado Joe Junior t.w.v. €395,-.

In de maanden juni, juli en augustus 2021 geven wij iedere maand een Kamado Joe Jr. barbecue weg. Dat betekent drie keer kans op deze draagbare versie van de grotere Kamado barbecues! Deelname aan de actie is automatisch op basis van uw HANOS-factuur.

Hoe werkt de actie?

 1. U koopt een Kamado Joe Classic II (62007330) en/of een Kamado Big Joe (62008070) in de maanden juni, juli of augustus 2021.
 2. Iedere maand is er één winnaar. Dat betekent dus 3x kans op een Kamado Joe Jr.
 3. Op basis van uw factuur speelt u automatisch mee.
 4. Heeft u gewonnen? Dan wordt u persoonlijk benaderd.
 5. U kunt uw gewonnen Kamado Joe Jr. ophalen in uw dichtstbijzijnde HANOS-vestiging.
Lees ook meer over de spelvoorwaarden van deze actie.
Kamado Joe Jr.

Kamado Joe Junior

De Joe Junior is de kleine variant van de Kamado Joe Classic. Met een gewicht van slechts 31 kg is deze kleine barbecue draagbaar en daardoor ook prima te verplaatsen. De grill-doorsnede is 35 centimeter. Dit is compact, maar wel uitermate geschikt voor het bereiden van gerechten voor 3 tot 5 personen. Kamado is het Japanse woord voor 'kachel'. Vanwege de uitstekende warmte-isolerende eigenschappen van de keramische schaal (bestand tot zo'n 1000 °C), blijven vleessappen heerlijk behouden. Dankzij de precieze controle van de luchtstroom kan men, naast grillen en roken, bijvoorbeeld ook pizza's en broden bereiden op deze Kamado barbecue.

De kamado Joe Junior wordt geleverd met: grillverhoger met deflector plates, RVS rooster, onderstel met handgrepen, aspook en grilltang.

62007750- €395,-

Te winnen bij aanschaf van...

Informeer naar de mogelijkheden tot bestellen bij uw HANOS-vestiging.

Kamado Joe Classic II

Kamado Joe Classic II

Deze Kamado Joe Classic II Stand-Alone is de opvolger van het succesvolle paradepaardje van Kamado Joe: de Classic Joe. De Kamado Joe Classic II is dankzij een aantal bijzonder slimme innovaties nog completer dan zijn voorganger. Zo heeft deze barbecue bijvoorbeeld een Divide & Conquer® flexibel kooksysteem. Met dit exclusieve, in hoogte verstelbare systeem met halfronde roosters beschikt u over dubbel zo veel ruimte op de grill. Het geeft u de mogelijkheid om verschillende soorten voedsel te bereiden op meerdere roosters tegelijk, op verschillende hoogten.

62007330 - €1195,-

Kamado Big Joe

Kamado Big Joe

Een Kamado met alles erop en eraan, dat is de Kamado Joe Big Joe II met onderstel. In deze uitvoering worden een onderstel en 2 zijtafels standaard meegeleverd. Het rooster bestaat uit 2 delen, waardoor u verschillende ingrediënten tegelijkertijd dichtbij of juist verder van het vuur af grilt. De strepen op de luchtschuif helpen om de temperatuur in de barbecue beter te regelen. Dit is vaak lastig bij keramische barbecues. De nieuwe en gepatenteerde scharnier maakt het deksel gewichtloos en zorgt ervoor dat de deksel in elke gewenste stand kan blijven staan en zeer licht te bedienen is.

62008070 - €1595,-

Spelvoorwaarden

 • HANOS-klanten maken alleen kans op het winnen van een Kamado Joe Junior (62007750) bij aanschaf van een Kamado Joe Classic II (62007330) of een Kamado Big Joe (62008070). Overige producten zijn uitgesloten van deze actie.
 • Er worden drie Kamado Joe Juniors (62007750) weggeven: één keer in juni, één keer in juli en één keer in augustus.
 • Ten aanzien van promotionele kansspelen is de Gedragscode Promotionele Kansspelen van toepassing. HANOS verklaart te allen tijde te zullen handelen conform het bepaalde in de Gedragscode.
 • De winnaars worden persoonlijk benaderd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Medewerkers van HANOS zijn uitgesloten van deelname aan de actie.
 • De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld.
 • Deelname is alleen voor HANOS-klanten in Nederland, België of Duitsland.
 • HANOS behoudt zich het recht voor om wegens overmacht op elk gewenst tijdstip de winactie op te schorten, te beëindigen of te wijzigen.

HANOS Barbecues

Barbecues bij HANOS

Met outdoor cooking op een barbecue of buitenkeuken zorgt u voor extra sfeer op uw terras. Bij HANOS vindt u alles voor een complete barbecue; van de barbecue zelf tot tangen, grillcleaners, houtskool, de ingrediënten en veel meer!

Er zijn veel verschillende soorten horeca barbecues, zoals gasbarbecues, Kamado barbecues en smokers. Welke soort u kiest, hangt af van uw eisen en wensen. Elke barbecue heeft zijn eigen voordelen. Graag vertellen wij u meer over de onderlinge verschillen en voordelen van elk soort barbecue. De non-food specialisten in onze groothandels staan u ook graag bij met kennis en advies. Welke barbecue kiest u?

Lees meer