Winterterras

Verleng uw terrasseizoen!

Ook in de herfst en de winter is het belangrijk om uw gasten op gepaste 1,5-meter te ontvangen. Gezellig onder het genot van lekker eten en drinken. Nu u binnen maximaal 30 gasten mag ontvangen en uw zaak om 22:00 uur moet sluiten, biedt het terras als verlengstuk van uw zaak - nu nog meer dan ooit - een uitstekende uitkomst. Met enkele aanpassingen mag u buiten nog 40 extra gasten ontvangen. Als uw horecagroothandel helpt HANOS u graag om uw terras gastvrij, veilig en vooral sfeervol te maken, zodat uw gasten óók in de koude, regenachtige maanden kunnen genieten van uw terras!

Lees hieronder onze tips om uw terras winterproof te maken en uw terrasseizoen te verlengen!


Houd het warm & droog

Heaters en parasols voor op uw terras

Gasten hebben behoefte aan gezelligheid en een avond uit, ook in de koudere maanden. Daarom is het van belang om in deze periode te zorgen voor een warme, droge omgeving. Maak het aangenaam op uw terras met bijvoorbeeld parasols, heaters en plaids!

Bekijk het aanbod

Parasol heater | HANOS
Zorg voor sfeer | HANOS

Zorg voor sfeer

Winters terrasmeubilair en aankleding

Kleed uw terras aan met gezellige, winterse tinten. Met de juiste accessoires tovert u uw huidige terras om naar een winterproof terras. Denk hierbij aan geschikt (winter)meubilair, maar ook voor sfeervolle terrasaankleding bent u bij HANOS aan het juiste adres.

Tip: Zorg op uw terras voor wat eyecatchers om extra sfeer te creëren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan pompoenen, dennentakken, dennenappels, kunstsneeuw, kaarsen, houten plateau’s, etc.

Bekijk terrasaankleding

Creëer beleving

Trek uw gasten met live cooking en vuur op het terras

Zorg voor extra beleving op het terras door bijvoorbeeld outdoor, live cooking of een buitenbar. Met uw buitenkeuken of barbecue buiten op het terras laat u uw gasten meegenieten van de sfeer die u hiermee creëert én is tegelijkertijd zeer uitnodigend! Bekijk hier ons passende aanbod barbecues en benodigdheden, speciaal voor uw winterterras.

Bekijk barbecues

Creëer beleving | HANOS
Zalmburger | Comfort Food | HANOS

De juiste gerechten

Genereer meer omzet met uw menukaart! Met de huidige maatregelen en de reserveringsplicht werken veel horecaondernemers al met tijdsblokken. Speel in op de wensen van uw gasten en haal het maximale uit elk bezoek! Waar gasten voor een uitgebreid diner liever binnen zitten, is het terras the place to be voor kleine, "snellere" gerechtjes. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een kaasfondue of kaasplankje, een borrelplank live cooking op het terras: marshmallows, worstjes en hamburgers buiten op de barbecue bereid. Of maak uw gasten blij met kleine hapjes: comfort food. Van unieke burgers tot hapjes die zo uit het vuistje gegeten kunnen worden. Uw gasten blijven langer op terras zitten wanneer u ze de juiste gerechten voorschotelt.

Lees alles over comfort food


Meer inspiratie

ban_thema_buiten_koken_1607_747x498.jpg

Professioneel buiten koken

Tips & recepten

Live cooking trekt gasten naar uw winterterras. Ontdek de bereidingstips van dé BBQ-expert Leonard elenbaas, BBQ recepten op FoodXperience en meer.

Lees meer

Veiligheiddschermen | HANOS

Veiligheid

Oplossingen voor smart distance

Om het werken op afstand volgens de richtlijnen mogelijk te maken, bieden wij verschillende oplossingen aan. Van veiligheidsschermen tot communicatiematerialen.

Bekijk de oplossingen