Een beestig wild najaar

Wildrecepten inspired by Wout Bru

Onlangs heeft de Belgische chef-kok Wout Bru speciale wild-masterclasses gegeven. Wout Bru helpt u om er een succesvol wildseizoen van te maken, met behulp van de Knorr fonds en demi-glacés voor de professional. We schotelen u daarom graag vier originele en verrassende recepten voor, waar u met gemak een eigen twist aan kunt geven. Hertenkalf, bosduif, coquilles en kalf in combinatie met wildsauzen: uw gasten zullen er wild van zijn.

Download de recepten

Wout Bru

Wout Bru kiest onder andere voor onderstaande kwaliteitspoducten

HOUTDUIF PANKLAAR
3,65

per stuk

KALFSFOND KNORR PROFESSIONAL
Actie
8,70 6,50

per fles

RUNDERFOND KNORR PROFESSIONAL
Actie
8,70 6,50

per fles

GEVOGELTEFOND KNORR PROFESSIONAL
Actie
8,70 6,50

per fles

COQUILLES VLEES POT UNSOAKED
29,95

per pot

WILD BOT HERT DS CA 10KG
2,35

per kilogram