Your Brand, Your Blend & Your Style

Your Brand, Your Blend & Your Style wil u graag helpen uw eigen koffie- en/of theeconcept te ontwikkelen. Koffie en thee die bij u en uw gasten past, met een dito uitstraling. Denk hierbij aan een eigen porseleinlijn, suikersticks, druppelvangers en koffiekaart. Constante topkwaliteit kan alleen gerealiseerd worden met een team van vakmensen. Een loyaal team met kennis en kunde om producten als koffie en thee met zorg en toewijding te omringen. Wilt u weten wat Your Blend voor uw onderneming kan betekenen? We vertellen u er graag alles over.

Neem contact met ons op

Voordelen

  • Stel uw eigen thee en/of koffie samen
  • Verpakkingen met uw logo
  • Bijproducten met uw logo
  • Ondersteuning bij het creëren van een koffie- en/of theekaart
  • Maak vrijblijvend een afspraak
ban_fbo_cof_ybbs_747x498_1911.jpg

Uw eigen koffieconcept

Your Brand, Your Blend & Your Style heeft de beschikking over een eigen koffiebranderij en koffielab. Hier nodigen wij u graag uit om de eerste stappen te zetten naar uw eigen private label. Tijdens dit persoonlijke gesprek geven we u een kijkje in onze keuken. Your Brand, Your Blend & Your Style staat garant voor voortreffelijke koffiemelanges. De keuze van de melange is aan u. Om een goede keuze te kunnen maken staat onze stijlvolle monsterkamer tot uw beschikking. Daar kunt in alle rust proeven en uw keuze bepalen; een ontdekkingsreis voor al uw zintuigen… de cafeïne, het aroma en de body. Natuurlijk kunnen wij u daarbij adviseren.

In onze branderij vindt het branden van uw eigen melange plaats. Dit gebeurt op traditionele wijze in een trommelbrander van Probat. Bij elke charge wordt er 100 kilo gebrand en daarna beoordeeld door onze keurmeester. Een vakman met oog voor detail. Geen boon gaat ‘zomaar’ de deur uit naar de verpakkingsafdeling waar de laatste hand zal worden gelegd aan uw koffie.

De weg naar Your Brand, Your Blend & Your Style leggen we dus samen af!

Uw eigen theeconcept

Over de gehele wereld is thee één van de populairste dranken en zijn er ontelbaar veel theemerken verkrijgbaar, allen met een eigen smaak en uitstraling. Thee is booming. Naast de verpakte thee in een zakje zijn er ook vele soorten losse thee te verkrijgen. Veel bedrijven willen zich onderscheiden met thee, verpakt in een buideltje of los, het liefst met een eigen identiteit.

Your Brand, Your Blend & Your Style wil u graag helpen uw eigen theeconcept te ontwikkelen. De thee die bij u en uw gasten past, met een dito uitstraling. Denk hierbij aan een verpakte thee en/of losse thee in trendy verpakking met ondersteuning van een theekaart. Constante topkwaliteit kan alleen gerealiseerd worden met een team van vakmensen. Een loyaal team met kennis en kunde om een product als thee met zorg en toewijding te omringen.

Wilt u ook uw eigen unieke concept ontwikkelen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact met ons op

log_yourbrandblendstyle_747x000.png

Meer koffie en thee


Coffee Experience

Coffee Experience

Met vier verschillende koffie concepten waaruit u kunt kiezen, schenkt u altijd de perfecte koffie.

Lees meer

Tea Experience

Tea Experience

Met zeven verschillende thee concepten waaruit u kunt kiezen, schenkt u altijd de perfecte thee.

Lees meer