Zuivel- en eiproducten
Onmisbaar in de keuken
Zuivel- en eiproducten komen in allerlei dranken en gerechten terug. Van cappuccino’s tot een uitsmijter met kaas en van stokbrood met kruidenboter tot desserts. Ze zijn onmisbaar in uw keuken. Daarom hebben we een koelvers assortiment samengesteld dat in alle opzichten aan de behoeften van de foodprofessional voldoet.
Spread the world
12x variatie op zuivelspread
Een lekkere sandwich bereidt u natuurlijk met heerlijk brood en mooi beleg. Wij laten u graag zien hoe u uw creatie kunt verrijken met een passende spread. Zo wordt een ‘gewone’ sandwich een ware smaaksensatie!
Draai verschillende wereldse ingrediënten samen met de zuivelspread in een keukenmachine voor uw eigen signatuur. Zo creëert u vanuit één basis met verschillende ingrediënten bijzondere spreads. Smeren maar!
Zuivelvervangers
Vegan zuivelvervangers voor melk, yoghurt, kaas, ijs, room en boter. Bij veel gerechten is zuivel een onmisbare ingrediënten. Denk aan sauzen, desserts en koffiespecialiteiten. Echter, niet geschikt voor elke gast. Gelukkig zijn er plantaardige alternatieven beschikbaar. Zo vindt u in ons assortiment voor alternatieven op basis van soja, amandel, haver en kokos.

Laat u inspireren!
Zuivel- en eiproducten komen in allerlei dranken en gerechten terug. Van een uitsmijter tot desserts. Ze zijn onmisbaar in uw keuken! Op ons platform FoodXperience vindt u veel verschillende recepten. Hieronder vindt u enkele van deze inspirerende recepten.

Structuren van yoghurt

63°c-ei met aardappelwafel en rocolamayonaise

Boter met cantharellen
Bent u nog geen klant?
Word nu klant van HANOS en krijg toegang tot het grootste en meest exclusieve assortiment voor al uw horecabenodigdheden in onze 20 groothandels én online.