Zuivel- en eiproducten

Onmisbaar in de keuken

Zuivel- en eiproducten komen in allerlei dranken en gerechten terug. Van cappuccino’s tot een uitsmijter met kaas en van stokbrood met kruidenboter tot desserts. Ze zijn onmisbaar in uw keuken. Daarom hebben we een koelvers assortiment samengesteld dat in alle opzichten aan de behoeften van de foodprofessional voldoet.

Bekijk het hele assortimentSpread the world

12x variatie op zuivelspread

Een lekkere sandwich bereidt u natuurlijk met heerlijk brood en mooi beleg. Wij laten u graag zien hoe u uw creatie kunt verrijken met een passende spread. Zo wordt een ‘gewone’ sandwich een ware smaaksensatie!

Draai verschillende wereldse ingrediënten samen met de zuivelspread in een keukenmachine voor uw eigen signatuur. Zo creëert u vanuit één basis met verschillende ingrediënten bijzondere spreads. Smeren maar!

Bekijk de variaties

Zuivelvervangers

Vegan zuivelvervangers voor melk, yoghurt, kaas, ijs, room en boter. Bij veel gerechten is zuivel een onmisbare ingrediënten. Denk aan sauzen, desserts en koffiespecialiteiten. Echter, niet geschikt voor elke gast. Gelukkig zijn er plantaardige alternatieven beschikbaar. Zo vindt u in ons assortiment voor alternatieven op basis van soja, amandel, haver en kokos.

Vegan kaas Vegan roomalternatieven

Roomalternatieven | Vega(n)shop

Laat u inspireren!

Zuivel- en eiproducten komen in allerlei dranken en gerechten terug. Van een uitsmijter tot desserts. Ze zijn onmisbaar in uw keuken! Op ons platform FoodXperience vindt u veel verschillende recepten. Hieronder vindt u enkele van deze inspirerende recepten.

cuf_han_2016_0932_11.04_590x360.jpg

Structuren van yoghurt

Bekijk het recept

cuf_han_2016_0685_590x360.jpg

63°c-ei met aardappelwafel en rocolamayonaise

Bekijk het recept

ban_fdx_rec_mag04_p33_najaar_paddenstoelenoter_vanantharellen_2020_590x360.jpg

Boter met cantharellen

Bekijk het recept


Bent u nog geen klant?

Word nu klant van HANOS en krijg toegang tot het grootste en meest exclusieve assortiment voor al uw horecabenodigdheden in onze 20 groothandels én online.