Non-food

Met ruim 20.000 artikelen is HANOS de non-food leverancier voor de horeca.

Het belang van non-food in de professionele horeca is duidelijk: zonder valt niet te werken. HANOS biedt daarom een uitgebreid assortiment eersteklas non-food horecaproducten aan. Dat betekent horecameubilair, horeca-keukenapparatuur, horeca-schoonmaakmiddelen, disposables, servies en nog veel meer.

Bekijk het assortiment non-food 

Maak kennis met ons assortiment non-food

Assortiment | Van Gestel Grootkeukentechniek

Keukenapparatuur

Een professionele keuken kan niet zonder goede en juiste apparatuur. De rol van technologie is hierin steeds groter geworden. Wij lichten enkele bijzondere apparaten verder toe, van hoogwaardige NEO 42 vacuümmachine tot de HiChef shockfreezer.

Lees meer

Big Green Egg barbecue

Barbecues

Welk type barbecue past het best bij u? Wij vertellen graag meer over de verschillen tussen gasbarbecues, elektrische barbecues en houtskoolbarbecues. Ontdek ook alle accessoires om uw barbecue compleet te maken.

Lees meer

Duurzame disposables | Casual dining

Duurzame disposables

Verpakkingsmateriaal hoeft niet schadelijk te zijn voor het milieu! HANOS heeft een ruim assortiment duurzame disposables waarmee u een bewuste keuze kunt maken. Kies bijvoorbeeld van kokosnoot of Bagasse als materiaal.

Lees meer

Tableware

Horecaservies is één van de meest onderscheidende productgroepen binnen ons non-food assortiment. Het tableware-assortiment bestaat uit: kleurrijke serviezen, unieke bestekconcepten en trendy glazenseries met daarnaast een zeer uitgebreid assortiment van artikelen om uw gedekte tafel compleet te maken. Van bekende A-merken, maar ook onder ons eigen HANOS private label 'Select Dinnerware'.

Lees meer

Inspiratie Tableware | Kleurrijke serviezen en unieke bestekconcepten
Siliconen mallen | HANOS

Mallen, sjablonen en stencils

Onze inkopers zorgen ervoor dat u alle patisserie mallen, sjablonen en stencils tot uw beschikking heeft om uw gasten te betoveren met de mooiste desserts.

Lees meer

Horeca keukenbenodigdheden

Keukenbenodigdheden

Onmisbare horeca keukenbenodigdheden zoals opbergsystemen, professionele pannen en veel meer handige kitchentools.

Lees meer

Licht & Fris

The Experts collection

Bijzonder glaswerk voor de ultieme wijnbeleving. Het juiste wijnglas helpt het bouquet van de wijn naar boven te brengen. Lees meer over deze collectie wijnglazen.

Lees meer

Horeca-inrichting

Maak kennis met ons assortiment horeca-inrichting of ontdek wat onze partners voor u kunnen betekenen. Kaja Intrieurs kan u helpen bij interieurverzorging van A tot Z, waarbij sfeer en uitstraling een belangrijke rol spelen. Van Gestel kan uw horeca keuken inrichten met alle gewenste functionaliteiten. Op zoek naar inrichting voor uw terras? Neem dan een kijkje in onze online terras shop.

De terras shop

 

Ecologic, hét HANOS hygiëneconcept

Ecologiq

Het HANOS hygiëneconcept: Ecologiq. Met ons hygiëneconcept, vol ecologische horeca schoonmaakmiddelen, kunnen wij u compleet ontzorgen. Dit concept is gebouwd op drie pijlers: 100% veilig, ecologisch en schoon.

Alle schoonmaakmiddelen zijn ecologisch en dus goed voor het milieu. Daarnaast zijn de producten sterk geconcentreerd. De doseerflessen en Smart Dosing Technology zorgen voor enorme productbesparingen.

Lees meer


Bent u nog geen klant?

Word nu klant van HANOS en krijg toegang tot het grootste en meest exclusieve assortiment voor al uw horecabenodigdheden in onze 20 groothandels én online.