Professioneel barbecueën

Beleef de momenten die het terras zo speciaal maken. Juist deze zomer is het terras dé plek waar we gasten zo graag ontmoeten. Hier beleven we het gloeien van de houtskool in de grills, de geur van roosteren & grillen, het klinken van ijsblokjes in de glazen en de schaterlach van een gast. Het zijn deze momenten die het terras zo speciaal maken. Met outdoor cooking maakt u van uw terras een nog meer bijzondere plek. Maar wat heeft u hier voor nodig? Daar helpen we u graag mee. Op deze pagina vindt u alles om van outdoor cooking een daverend succes te maken!


Onze BBQ toppers van de week

Elke twee weken selecteren wij 12 barbecue toppers voor u - extra scherp geprijsd!
Bekijk hieronder de geselecteerde acties van week 24 en 25, geldig van 14 t/m 27 juni.

HAMBURGER 28DG GERIJPT 8X150GR IERLAND
16,75

per doos

OCTOPUSTENTAKELS GEKOOKT DV
15,95 12,25

per tray

KIPSATE 80 GRAM GEMARINEERD
11,95 9,60

per kilogram

BLACK TIGER GARNAAL EASY PEEL 16/20 RC
14,95 11,50

per zak

RUNDER BAVETTE EUROPA
11,95

per kilogram

RUNDERHAMBURGER AMERICAN STYLE 16X100GR
16,50

per doos

EENDENFILET TAM 220-250 GR  HOLLANDSE BO
16,50 14,85

per kilogram

RUNDERHAMBURGER BLACK ANGUS REC.1
10,75 9,50

per kilogram

SAUCISSE DE VOILAILLE NATUREL 20 X 80 GR
9,65 8,65

per kilogram

RUNDERHAMBURGER WAGYU 10X180GR
22,95 19,95

per doos

ZALMFILET TRIM C M/V GESCHUBD UIT 4/5 K
18,50 14,50

per kilogram

TOMAAT RED DESIRE
13,95 5,95

per kilogram

Meer barbecueaanbod

Bij HANOS vindt u alle producten die u nodig hebt voor outdoor cooking op de barbecue. Van grote stukken quality meat, vis, wild en AGF tot de beste smaakmakers en lekkerste, verfrissende dranken. Bekijk hieronder ons aanbod van de mooiste barbecueproducten.


De juiste hardware

Bij professioneel buiten koken hoort natuurlijk de juiste barbecue. In ons assortiment vindt u allerlei soorten horeca barbecues, zoals gasbarbecues, houtskool barbecues, Kamado barbecues en smokers. Welke soort u kiest, hangt af van uw eisen en wensen. Elke barbecue heeft zijn eigen voordelen.

Barbecues bij HANOS

Kies uw professionele BBQ

Er zijn veel verschillende soorten horecabarbecues, zoals gasbarbecues, Kamado barbecues en smokers. Welke soort u kiest, hangt af van uw eisen en wensen. Graag vertellen wij u meer over de onderlinge verschillen en voordelen van elk soort barbecue. Welke barbecue kiest u?

Ontdek de barbecues 

OFYR

Ofyr

Deze buitenkeuken fungeert naast mogelijkheden tot outdoor koken en grillen als vuurschaal op uw terras! De Ofyr heeft een efficiënt kookoppervlak door de brede, platte rand rondom de kegelvormige schaal. Hierop kan er voor maximaal 50 personen op gekookt worden.

Lees meer over Ofyr

BBQ tools

Bij de barbecue horen natuurlijk ook de juiste tools. Wij zetten een aantal van onze favoriete tools voor u op een rij. Bekijk daarnaast ook onze volledige selectie tools voor uw professionele BBQ deze zomer!

GRILLROOSTER ELASTISCH CHROOM 40X28CM
8,95

per stuk

BROCHETTEHOUDER RVS 35,5X26,5X4,5CM
12,50

per stuk

Vlees- en ribrek  rvs 30,.5x20x15cm
9,50

per stuk

KIPHOUDER RVS 27,5X18,5CM
18,95

per stuk

BARBECUE  SAUSPAN RVS 23X7,5X10,5CM MET
8,50

per stuk

GRILLMAT 40X33CM ZWART
4,50

per doos

Barbecue wannahaves

Meer BBQ tools en accessoires

Maak uw barbecue compleet!

Het barbecueseizoen wordt pas echt succesvol wanneer u ook de juiste BBQ benodigdheden en accessoires voor uw barbecue hebt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan aanmaakblokjes en houtskool. Weten welke soort houtskool u het beste kunt gebruiken? Wij hebben de verschillende soorten houtskool voor u op een rijtje gezet, zodat u kunt bepalen welke houtskool het beste bij u past. Ook de juiste tools en accessoires zijn er belangrijk. Bekijk hieronder onze barbecue wannahaves die niet mogen ontbreken!

Bekijk barbecue wannahaves

Houtskool

Houtskool

De ene houtskool is de andere niet. U vindt dan ook houtskool in alle soorten en maten in onze groothandels: van klein tot groot, van grof tot los. Welke houtskool gebruikt u wanneer? Dat hangt ook af van de barbecue die u gebruikt. We lichten het voor u toe.

Meer over houtskool

Roken

Roken

Er zijn veel verschillende manieren om rook te verwerken in uw gerechten. Klassiek warm roken of koud roken met verschillende soorten hout voor bijzondere, diepe smaken. Met een rookpistool brengt u de rook zelfs aan tafel. Met rook geeft u smaak én beleving aan uw dranken en gerechten.

Meer over roken


BBQ helden

Chefs met passie voor het vak; daar houden wij van! De volgende twee chefs zijn echte barbecue-helden. Zij delen graag hun verhaal én bereidingstips met u.

Leonard Elenbaas

Leonard Elenbaas

Leonard Elenbaas is een gepassioneerde chef met vele jaren ervaring in de keuken. Hij was ruim zeven jaar de trotse eigenaar van Restaurant Pure Passie. Gedurende deze jaren kwam hij de Big Green Egg tegen, daarmee werden zijn ogen geopend. Een speciaal Big Green Egg-menu was het gevolg. De passie voor de Big Green Egg bleek zo groot, dat Leonard besloot om workshops, trainingen en masterclasses te gaan geven. Tegenwoordig heeft hij alweer zes boeken geschreven. Kortom: een echte expert op het gebied van (professioneel) barbecueën!

Lees Leonard's BBQ tips

Yakiniku

Thomas van de Weyer - Yakiniku

Yakiniku betekent 'gegrild vlees' in het Japans. YAKINIKU biedt shichirin grills en Kamado barbecues naar traditioneel Japans model. Het uitgangspunt? Met YAKINIKU is iedereen een meester griller! Lees hieronder meer over de producten van YAKINIKU en het verhaal van chef Thomas van de Weyer over de shichirin grill.

Lees meer over Yakiniku


Barbecuerecepten en -tips

Bij HANOS hebben we zin in de zomer! Onze chefs zijn gek op de lekkerste skewers en grillgerechten van de barbecue voor op het terras. Laat u inspireren!

Gastronomisch vlees - bereidingstips

Waarin kunt u een stuk bife de tira het beste marineren? Waarmee kunt u een varkensribroast heerlijk op smaak brengen? Wat is de ideale temperatuur om een stuk picanha te grillen? Lees alles over de bereidingstips voor quality meat van de barbecue.

Bekijk de bereidingstips

Gastronomisch vlees

Skewers recepten

Skewers

Skewers is een ander woord voor (barbecue)spiesjes. We kennen allemaal de traditionele saté op een spiesje, maar wist u dat u met skewers nog veel meer bijzondere gerechten kunt maken? Wat dacht u bijvoorbeeld van octopus skewers, lagrimas skewers en moink balls skewers? Onze chefs maakten een aantal bijzondere skewer-recepten, welke u hieronder bekijkt.

Bekijk skewer-recepten

Grillen

Ook wanneer u uw gerechten liever grilt op de barbecue, zijn er tal van mogelijkheden om uw gerecht net dat beetje extra te geven. Gaat u bijvoorbeeld voor kippendijen? Marineer deze bijvoorbeeld eens met roze peper en pesto. Bereid u liever een vegetarische optie? Probeer dan eens gegrilde bospeen met gerookte mozzarella. Bekijk deze en meer tips van onze chefs in de grill-recepten hieronder.

Bekijk grill-recepten

Skewers recepten

Benieuwd naar meer barbecue-recepten?

Onze chefs inspireren u graag met de mooiste recepten. Ze hebben nog veel meer barbecue-recepten gemaakt, die ze graag met u delen.
Bekijk de recepten en laat u inspireren. Samen maken wij van uw outdoor cooking gerechten een succes!

Bekijk alle BBQ recepten

Meer inspiratie

Inspiratie en recepten voor de winter

Zin in de zomer

Bij HANOS hebben we zin in de zomer! Wij bieden u volop inspiratie voor dit mooie seizoen.

Laat u inspireren