Boston butt m/b z/zw schouder met nek

Merk
Hanos
Verpakking
1 stuk
Artikelnummer
30104140
Op dit moment niet leverbaar in uw HANOS vestiging. Neem contact op met onze service desk voor meer informatie.

Productomschrijving

Dit imposante stuk vlees is een snit uit de nek en schouder van het varken met het schouderblad er nog in. In Amerika is de Boston butt zeer populair als basis voor malse en smakelijke pulled pork. De hoogste tijd dus om deze snit in Nederland en België onder de aandacht te brengen. U kunt de Boston butt het beste langzaam garen op bijvoorbeeld een barbecue met lage temperatuur of onder olie in een slowcookoven op 90°C. Afhankelijk van de grootte van het vlees is de bereidingstijd 12 à 16 uur. De optimale kern van het vlees ligt op 88°C.

Specificaties

Thema BBQ assortiment

Bereiden en bewaren

Maximale bewaartemperatuur 7 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

100% varkensvlees.

Per 100 gram

Energie (kJ) 523
Energie (Kcal) 124
Eiwitten (gram) 22,3
Koolhydraten (gram) 0
- waarvan suiker (gram) 0
Vet (gram) 3,9
- waarvan verzadigd (gram) 1,5
Zout (gram) 0,13

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten