Patisserie

De wondere wereld van chocola, desserts en decoratie

Patisserie is de ambacht van het banketbakken. Dan hebben we het over zoete en decoratieve versnaperingen. Denk aan chocolade, slagroom en hazelnootpasta. Op deze pagina vindt u inspirerende verhalen over patisserie. Zo leest u meer over Callebaut, een Belgische chocolademaker die al langer dan 100 jaar actief is. Ook maakt u kennis met Maurits van der Vooren, de sousschef van sterrenrestaurant Latour. En ook over trends als raw pastry, Bak 'm Beet en cookie dough kunnen we alles vertelllen. 


Raw pastry | Casual dining

Raw pastry

In raw pastry worden uitsluitend pure, natuurlijke ingrediënten gebruikt. Deze worden verwerkt door het geheel niet meer te verhitten dan 46ºC. Hierdoor blijven de vezels, vitaminen en mineralen bewaard.

Wij hebben sinds kort een geweldige lijn raw pastry op de patisserie afdeling liggen. De patissiers van Natsrawline hebben hun levensfilosofie ‘genieten op een gezonde en milieuvriendelijke wijze’ tot uiting gebracht in deze carré’s.

De vegan carré’s zijn gemaakt op basis van planten, bevatten geen conserveringsmiddelen, kleurstoffen, lactose, gluten en geraffineerde suikers. De ingrediënten bevatten tal van essentiële voedingsstoffen, zoals ijzer, mangaan, koper en voedingsvezels.

Bekijk hieronder de vier verschillende smaken.

VEGAN CARRE CHOCOLADE & KARAMEL A 65GR
18,95 15,95

per doos

Actie
VEGAN CARRE TIRAMISU A 65GR
18,95 15,95

per doos

Actie
VEGAN CARRE FRAMBOOS & BOSBES A 65GR
19,95 15,95

per doos

Actie
VEGAN CARRE LIMOEN & MANGO A 65GR
19,95 15,95

per doos

Actie
Callebaut | De chocolademaker

De chocolademaker

Octaaf Callebaut erfde zijn passie voor goede smaak van zijn grootvader. Maar hoe werd hij dé Chocolademaker die het perfecte chocoladerecept creëerde?

Lees het hier

Culinaire desserts

Inspiration by creation

Al zeven jaar is Maurits van der Vooren sous-chef van restaurant Latour* (Grand Hotel Huis ter Duin). We interviewden Maurits over zijn passie: desserts creëren.

Lees het interview

Bak’m beet | Casual dining

Bak’m beet

Ontdooien, scheppen, bakken, serveren: met het diepgevroren deeg van Bak ‘m beet maakt u in een handomdraai onweerstaanbaar lekkere en verse koekjes.

Ontdek de koekjes

Cookie Dough

Cookie dough

We kennen het allemaal nog wel: het fijne gevoel om aan moeders keukentafel de laatste deegrestjes van de garde af te likken. Cookie dough is dé trend uit Amerika. Het is vers gedraaid koekjesdeeg waar geen rauwe producten in zijn verwerkt.

Wat is Cookie dough?

  • beslag wat rauw gegeten kan worden
  • bereid met thermisch behandelde bloem
  • bereid met eipoeder in plaats van vers ei
  • diepvries aangeleverd
  • in de koeling nog een paar dagen houdbaar

Hoe kunt u het serveren?

  • als een ijsje op een hoorntje
  • als onderdeel van een dessert
  • op een lepel bij de koffie of thee
  • in plaats van ijs
  • kleine bolletjes door gesmolten chocolade halen als bonbon
EETBAAR COOKIE DOUGH CHOC CHIP
7,60 5,95

per bak

Actie
EETBAAR COOKIE DOUGH REDVELVET
7,60 5,95

per bak

Actie
EETBAAR COOKIE DOUGH STRAWBERRY
7,60 5,95

per bak

Actie
EETBAAR CAKE BESLAG VANILLE
6,80 5,95

per bak

Actie
EETBAAR COOKIE DOUGH CINNAMON
7,60 5,95

per bak

Actie
EETBAAR COOKIE DOUGH AMERICAN STYLE
7,60 5,95

per bak

Actie