Trends in mallen, sjablonen en stencils voor patisserie

Onze inkopers volgen de laatste trends op de voet en zorgen ervoor dat u alle producten tot uw beschikking heeft om uw gasten te betoveren met de mooiste desserts. We hebben veel nieuwe artikelen en innovaties toegevoegd aan ons assortiment patisserie mallen, sjablonen en stencils, waaronder de siliconen 3D-mallen en bijzondere chocolade mallen. Maak ook kennis met de ‘kit tarte’, perfect voor het maken van Boutique patisserie.

Nieuwe collectie silliconen 3D-mallen | Patisserie

3D siliconen mallen

Met deze siliconen 3D-mallen maakt u eenvoudig de mooiste creaties van bijvoorbeeld ijs, mousse of semifreddo, maar ook van gebakken producten als cake. De mogelijkheden zijn eindeloos! De mallen kunnen temperaturen van -60°C tot 230°C verdragen en zijn tevens geschikt voor de magnetron en vaatwasser. Het siliconenmateriaal is geur- en smaakloos en neemt geen smaken op. Om het u extra makkelijk te maken, zijn de vormen flexibel en kunt u uw bereidingen eenvoudig uit de mal halen.

Bekijk 3D-mallen

Kit tarte

Voor het maken van strakke boutique patisserie zijn de ‘kit tarte’ van Silikomart een uitkomst. De set bevat speciale bakvormen voor het bakken van een krokante taartbodem en rand. Daarnaast bevat de set een siliconen mal met zes vormen, voor het maken van een mousse of andere vulling die precies in de krokante taartbodem past.

Wij hebben vijf verschillende varianten in ons assortiment, waarmee u alle kanten op kunt.

Bekijk kit tarte

Kit tarte | Patisserie
Frits vertelt

Bordstencils

Met deze bordstencils, gemaakt van food safe plastic, kunt u eenvoudig en snel onder andere borden, taarten en desserts decoreren. Ze zijn geschikt voor zowel platte als glooiende oppervlakten. Wij hebben de bordstencils in acht verschillende varianten.

TIP: is het stencil te groot? Knip het stencil eventueel op het gewenste formaat.

Bekijk bordstencils

Bonbonvormen en chocolade mallen

Deze polycarbonaat chocolade mallen zijn van uitzonderlijke kwaliteit. De mallen geven een zeer strak resultaat en zijn perfect voor het maken van glimmende chocolade pralines en bonbons. Polycarbonaat is transparant, bijzonder breuk- en slagvast materiaal.

Een ander groot voordeel van deze vormen is dat ze altijd een vaste lage prijs hebben. Het assortiment varieert van klassieke vormen tot unieke vormen, zoals een legoblok.

Bekijk de chocolade mallen

Pralines mallen
Strijkpatronen | Patisserie

Strijksjablonen

Met deze siliconen sjablonen maakt u binnen een handomdraai mooie figuurtjes. Ze zijn perfect voor massa’s als gelei, chocolade of beslag.

Wij hebben zes verschillende varianten in ons assortiment, namelijk: een ronde vorm.  een vlinder, een puzzelstuk, een bloem, een blad en een rechthoek.

Bekijk strijksjablonen


Meer over patisserie bij HANOS

Inspiratie en recepten op het gebied van patisserie

Ontdek de wereld van patisserie bij HANOS. Maak kennis met ons unieke assortiment en laat u inspireren!

Lees meer