'Reken maar is méér dan calculeren alleen

HANOS+ is een modern en intelligent kostenberekeningprogramma voor food & beverage. Alle inslagen die normaal hoofdbrekens kosten, worden snel, eenvoudig en overzichtelijk bijgehouden. Een adviesverkoopprijs wordt berekend en de brutowinstmarge gecontroleerd. Door koppelingen met HANOS systemen blijven alle inkoopprijzen actueel en up-to-date.

  • Nauwkeurig calculeren
  • Grote resultaten door kleine veranderingen
  • Al uw gegevens altijd up-to-date
Vraag nu een proeflicentie aan

Nauwkeurig calculeren

Een van de uitdagingen in uw bedrijf is om de keuken en de bediening kostenbewust te laten werken om winstgevend te zijn. De inkoopkosten bepalen namelijk in hoge mate het rendement van elk horecabedrijf. Dranken, menukaarten, menu’s of buffetten kunt u met het calculatieprogramma nu nauwkeurig calculeren. Het calculatieprogramma geeft u een adviesverkoopprijs op basis van de door u gewenste brutowinst.

Grote resultaten door kleine veranderingen

Verlies van dure ingrediënten wordt door gecontroleerde inkoop tot een minimum beperkt. Het directe gevolg is dat de marges verbeteren. In de praktijk is gebleken dat er margeverbeteringen gerealiseerd zijn van 5%! En dit zonder grote veranderingen in de bedrijfsuitvoering.

Al uw gegevens altijd up-to-date

Het calculatieprogramma heeft een koppeling naar de HANOS-systemen. Al uw inkoopgegevens en calculaties zijn up-to-date. Seizoensinvloeden en prijsstijgingen zijn direct zichtbaar. Dankzij deze koppeling, is dit calculatieprogramma een dynamisch programma. U ziet eenvoudig waar sturing nodig is en waar de doelen worden gehaald.

Vraag nu uw gratis proeflicentie aan en ontdek hoe u eenvoudig tijd bespaart en extra brutowinst realiseert door gebruik te maken van een goede menucalculatie-applicatie.

Vraag nu een proeflicentie aan

Log hier in