Roken

Roken

Er zijn veel verschillende manieren om rook te verwerken in uw gerechten. Klassiek warm roken of koud roken met verschillende soorten hout voor bijzondere, diepe smaken. Met een rookpistool brengt u de rook zelfs aan tafel. Met rook geeft u smaak én beleving aan uw dranken en gerechten.


Chunks, chips & dust

Voor smaakvol roken gebruikt u het beste hout. Voor elke manier van roken bestaat er een passend houtformaat. In ons assortiment vindt u chunks, chips en dust, allen verkrijgbaar in de smaken:
• kersen • hickory • appel • beuken • eiken • whisky - eiken vat • rode wijn - eiken vat • olijf

Chunks | HANOS

Chunks

Perfect voor het gebruik tussen houtskool of briketten. Een lage temperatuur en een afgesloten barbecue zorgen voor het beste resultaat.

Bekijk chunks

Chips | HANOS

Chips

Kunnen zowel droog als geweekt gebruikt worden. Werken erg goed op hete kolen, zowel in een aluminium bakje of over een laagje as.

Bekijk chips

Dust | HANOS

Dust

Dust - ook wel rookmot genoemd - werkt goed in een elektrische rookkast of in een rookkast op gas.

Bekijk dust


Kook met rook

Onze chefs laten u de diverse toepassingen van rook in gerechten zien. Van verschillende soorten gerookte vis tot een verrassende cocktail of dessert, de mogelijkheden zijn eindeloos!

ROOKPISTOOL

Rookpistool

Hendi62188880

SMOKER SET WOOD INCL TORCH/CHIPS

Smoker set wood incl torch/chips

Barprofessional62100123