Horeca servies

Eén van de meest onderscheidende productgroepen binnen non-food waar HANOS een eigen en uniek gezicht in heeft, is het tableware-assortiment: kleurrijke serviezen, unieke bestekconcepten en trendy glazenseries met daarnaast een zeer uitgebreid assortiment van artikelen om uw gedekte tafel compleet te maken. Van bekende A-merken, maar ook onder ons eigen HANOS private label Select Dinnerware.

Naar het hele assortiment Bekijk het magazine


Earth & Dirt

Wanneer u op zoek bent naar prachtig aardewerk, komt u al snel terecht bij servies van onze Earth & Dirt collectie. Prachtige series in kleurstellingen die bijzonder geschikt zijn voor gebruik in de Spaanse keuken. ‘Cuero aardewerk’ bijvoorbeeld, neemt u mee terug in de tijd dankzij de kenmerkende leer-achtige kleur.

"Tapas aardewerk | Spaans aardewerk"
Bekijk Spaans aardewerk

Earth & Nature

Earth & Nature servies kenmerkt zich door natuurlijke kleuren en vormen. Elk serviesstuk uit de door ons samengestelde Earth & Nature collectie is uniek. De robuuste, sterke uitstraling hangt onlosmakelijk samen met de kracht van moeder natuur. Earth & Nature belichaamt niet alleen kracht, maar ook zachtheid en tederheid die terug te zien is in prachtige aarde tinten.

"Serax | Pascale Naessens | Puur horeca servies"
Bekijk natuurlijk servies en porselein

Earth & Stone

In deze servieslijn vindt u stoer servies; grove vormen, grijze tinten en krachtige uitvoeringen. Bijvoorbeeld de serviesserie ‘Surface’ van topchef Sergio Herman. Hij heeft de prachtige natuur van Zeeland met haar ruwe texturen en mooie onvolmaaktheden in servies weten vast te leggen. Bekijk snel ons stoneware servies voor uw culinaire presentaties.

"Robuust servies | Sergio Herman | Geglazuurd servies"
Bekijk het grove en stoere servies

Earth & Water

Deze collectie bestaat uit mooie blauwtinten. Het prachtige blauw laat u wegdromen naar paradijselijke oorden met heldere wateren. De natuur is kleurrijk, zo ook het servies wat we voor Earth & Water uitgekozen hebben. Mooi om bijvoorbeeld lichte maaltijden op te serveren. Earth & Water servies zorgt voor een kleurrijke, zomerse touch op tafel!

"Turqoise servies en porselein | Helder horeca servies"
Bekijk servies met blauwtinten

Bezoek ook uw dichtstbijzijnde groothandel ontdek nog veel meer mooi servies!

Geïnteresseerd in het Tableware assortiment van HANOS, maar nog geen klant?

Wordt klant en krijg toegang tot het non-food assortiment bestaande uit meer dan 20.000 artikelen. Ontdek deze en meer voordelen.