HANOS Thuismenu

Alles voor uw (kerst) bezorg-& afhaalmenu

Dit jaar blijft het bezorgen van uw (kerst)menu thuis een manier uw restaurant te verlengen naar uw gast thuis! Ontdek ons ruime aanbod food en non-food producten die wij aanbieden voor uw menu’s voor thuis. Lees daarnaast onze tips over bijvoorbeeld het opstellen van een goede begeleidende tekst, tips voor fotografie en meer. Samen halen wij het beste uit uw thuismenu!

Verpakken & vervoeren

Verpakken & vervoeren

De losse onderdelen waarmee uw gasten thuis voor de finishing touch van het diner zorgen, moeten natuurlijk goed verpakt en veilig vervoerd kunnen worden. De verpakking is dan ook een belangrijk onderdeel van uw thuismenu. De verpakking en het vervoer ervan zijn dus belangrijke verlengstukken van uw restaurant. Wij bieden u alle producten aan die u nodig heeft voor het verpakken en vervoeren van de thuismenu's!

Bekijk het aanbod

Gemak in uw thuismenu

Culinaire convenience kerstcollectie

Onze specialisten doen een voorzetje voor de inhoud van uw menu en selecteerden een aanbod food en dranken waarmee u mooie gerechten voor in uw thuismenu creëert. Sous-vide gegaarde kalfswang of toch een heerlijke runderstoofpot? Met deze selectie aan producten creëert u in een handomdraai heerlijke gerechten. Maak de gerechten vervolgens af met bijvoorbeeld een klassieke rode wijnjus. Ook voor het dessert vindt u bij HANOS een groot aanbod. Wat dacht u van plaatgebak, chocolademousses en meer?

Bekijk het aanbod

Food & dranken | Bezorgen en afhalen
ban_han_thuismenu_doos_en_bereiding.jpg

Tips & inspiratie voor uw menu

Gastvrijheid beperkt zich niet tot de muren van uw restaurant. Hoe kunt u met afhalen en bezorgen uw gasten toch dezelfde service bieden die uw gasten van u gewend zijn? Wij denken graag met u mee! Lees tips over:

  • De juiste gerechten voor in uw thuismenu
  • Een goede begeleidende instructe voor uw gast
  • Fotografie en video's van uw recepten
  • En nog meer...
     

Lees alle tips