Vlees & Vleeswaren

Ambacht in eigen huis

Samen met horecaslager Van der Zee hebben wij onze eigen slagerij, zo staan wij garant voor de beste kwaliteit. In ons assortiment vindt u onderscheidende streekconcepten, vleeswaren uit eigen worstmakerij en een divers assortiment aan internationale specialiteiten.

Wij kiezen voor kwaliteit boven kwantiteit, zeker wanneer het vers vlees betreft. Wij doen hieraan geen concessies. We werken nauw samen met de boerderijen waar ons vlees vandaan komt en we zijn altijd op zoek naar gastronomische vleesconcepten.

Nu in het seizoen

Stoven

Stoven is een bereidingswijze die zich bij uitstek leent voor de koudere maanden. Door vlees zacht en traag te garen wordt het heerlijk mals en krijgen kruiden, specerijen en andere smaakmakers de tijd om een verwarmend gerecht vol smaak te vormen.

Lees alles over stoven: ontdek de tips van Culinair avonturier René Pluijm, het beste vlees om te stoven, de juiste stoofpannen en potten, inspirerende recepten en meer!

Alles over stoven

Stoven | HANOS
Lágrimas | ibérico

Uitgelicht

Ibérico

Naast de beroemde gedroogde hammen, worden er van het ibérico-varken nog vele andere mooie producten gemaakt. Allemaal van dezelfde bijzondere kwaliteit en met een onderscheidende smaak en karakter. Een ibérico-varken wordt op een andere wijze uitgesneden dan gebruikelijk, onze culinair adviseurs selecteerden voor u een aantal mooie versnijdingen

Lees meer

Lees de verhalen achter...

DSC_7385.JPG

De Graslamboer

De Graslamboer is een buitenmens pur sang en een liefhebber met passie, die gaat voor perfectie.

Lees het verhaal

Gaasterlander_voeren_okt2018-5.jpg

Het Gaasterlander kruidenvarken

In het Friese Gaasterland liggen de roots van het Gaasterlander Kruidenvarken.

Lees het verhaal

Angus | IK KOOK BEWUST

Angus uit de regio

Regionale vleesveehouders werken samen om tot het beste vlees te komen voor de horeca professional.

Lees het verhaal

Meer bijzondere concepten

Naast bovenstaande concepten, zijn er nog veel meer. Samen met Van der Zee in totaal al meer dan 25 eigen concepten in rund, kalf, lam en varken ontwikkeld. Waaronder het Joviander kalfsvlees en het Livar varken uit eigen land en buitenlandse vleesproducten zoals het Zweeds Gårdsgris varken, het Canadian Heritage Angus Beef en het Lancashire lam uit Engeland. We werken zonder tussenpersonen. Op deze wijze kunnen we onze kwaliteit waarborgen en tegelijkertijd zijn dit de meest waardevolle momenten van ons vak, namelijk het contact met onze boeren.


Laat u inspireren

Recepten met vlees

Laat u inspireren door de bereidingen van onze culinair adviseurs. De recepten zijn heel divers, van zacht gegaard klapstuk tot aan tafel gerookte lamspareribs en van black beauty burger tot Sukade van black angus.

Bekijk deze en nog veel meer recepten op FoodXperience!

Bekijk hier meer recepten met vlees

Bezoek de slagerij in uw groothandel

In onze groothandels vindt u een compleet assortiment bij de slagerij. Heeft u een vraag over een special type vlees of nieuwe bereidingstechniek? De slager in uw HANOS-vestiging en helpt u graag verder.

Uw dichtstbijzijnde groothandel


Bent u nog geen klant?

Word nu klant van HANOS en krijg toegang tot het grootste en meest exclusieve assortiment voor al uw horecabenodigdheden in onze 20 groothandels én online.