Vlees & Vleeswaren
Ambacht in eigen huis
Samen met horecaslager Van der Zee hebben wij onze eigen slagerij, zo staan wij garant voor de beste kwaliteit. In ons assortiment vindt u onderscheidende streekconcepten, vleeswaren uit eigen worstmakerij en een divers assortiment aan internationale specialiteiten.
Wij kiezen voor kwaliteit boven kwantiteit, zeker wanneer het vers vlees betreft. Wij doen hieraan geen concessies. We werken nauw samen met de boerderijen waar ons vlees vandaan komt en we zijn altijd op zoek naar gastronomische vleesconcepten.
Nu in het seizoen
Stoven
Stoven is een bereidingswijze die zich bij uitstek leent voor de koudere maanden. Door vlees zacht en traag te garen wordt het heerlijk mals en krijgen kruiden, specerijen en andere smaakmakers de tijd om een verwarmend gerecht vol smaak te vormen.
Lees alles over stoven: ontdek de tips van Culinair avonturier René Pluijm, het beste vlees om te stoven, de juiste stoofpannen en potten, inspirerende recepten en meer!
Uitgelicht
Ibérico
Naast de beroemde gedroogde hammen, worden er van het ibérico-varken nog vele andere mooie producten gemaakt. Allemaal van dezelfde bijzondere kwaliteit en met een onderscheidende smaak en karakter. Een ibérico-varken wordt op een andere wijze uitgesneden dan gebruikelijk, onze culinair adviseurs selecteerden voor u een aantal mooie versnijdingen
Lees de verhalen achter...
De Graslamboer
De Graslamboer is een buitenmens pur sang en een liefhebber met passie, die gaat voor perfectie.
Het Gaasterlander kruidenvarken
In het Friese Gaasterland liggen de roots van het Gaasterlander Kruidenvarken.
Angus uit de regio
Regionale vleesveehouders werken samen om tot het beste vlees te komen voor de horeca professional.
Meer bijzondere concepten
Naast bovenstaande concepten, zijn er nog veel meer. Samen met Van der Zee in totaal al meer dan 25 eigen concepten in rund, kalf, lam en varken ontwikkeld. Waaronder het Joviander kalfsvlees en het Livar varken uit eigen land en buitenlandse vleesproducten zoals het Zweeds Gårdsgris varken, het Canadian Heritage Angus Beef en het Lancashire lam uit Engeland. We werken zonder tussenpersonen. Op deze wijze kunnen we onze kwaliteit waarborgen en tegelijkertijd zijn dit de meest waardevolle momenten van ons vak, namelijk het contact met onze boeren.
Laat u inspireren
Recepten met vlees
Laat u inspireren door de bereidingen van onze culinair adviseurs. De recepten zijn heel divers, van zacht gegaard klapstuk tot aan tafel gerookte lamspareribs en van black beauty burger tot Sukade van black angus.
Bekijk deze en nog veel meer recepten op FoodXperience!
Bezoek de slagerij in uw groothandel
In onze groothandels vindt u een compleet assortiment bij de slagerij. Heeft u een vraag over een special type vlees of nieuwe bereidingstechniek? De slager in uw HANOS-vestiging en helpt u graag verder.
Bent u nog geen klant?
Word nu klant van HANOS en krijg toegang tot het grootste en meest exclusieve assortiment voor al uw horecabenodigdheden in onze 20 groothandels én online.