Vers in het voorjaar

Volop inspiratie voor het voorjaar

Het voorjaar is fris, verrassend en met kenmerkende verse producten een fantastisch gastronomisch seizoen! Het voorjaar geeft ons prachtige producten, van de beste kwaliteit dankzij het vakmanschap van onze gespecialiseerde partners. Met de pure smaken van het voorjaar staan we te popelen om de inspiratie van echte vakspecialisten te delen. Frisse groenten, heerlijk lamsvlees, verfijnde delicatessen, stijlvolle tafelaankleding voor binnen en voor op het terras, verbluffende gerechten en ga zo maar door. Vers in het Voorjaar!

Laat u inspireren door...

Magazine voorjaar 2023

Inspiratiemagazine voorjaar 2023

De overgang van de winter naar het voorjaar is bijna magisch te noemen. Voor ons altijd weer een mooie periode. De aanvoer van typische voorjaarsingrediënten komt op gang en dat ziet u gelijk terug op de afdelingen in onze vestigingen. Voor u ook hét moment voor verrassende wisselingen op uw menukaart. Met dit magazine inspireren we u voor een fantastisch voorjaar.

Lees het magazine

Magazine Voorjaarseditie 2023

Voorjaarseditie 2023

In de speciale voorjaarseditie van onze Courant vindt u de mooiste voorjaarsproducten, de nieuwste voorjaarstrends en de beste inspiratie voor uw terras. Kom voor de optimale beleving van het voorjaar ook langs in onze vestigingen.

Lees de voorjaarseditie

Terrascatalogus 2023

Terrascatalogus 2023

Ontdek nu onze terrascatalogus 2023. Dit seizoen zien we veel neutrale kleuren, organische vormen en natuurlijke materialen terug in de trends voor het terras. Bekijk nu onze terrascatalogus of kom naar uw HANOS vestiging en laat u verrassen.

Lees de Terrascatalogus

Openingstijden voorjaar

Onze groothandels staan in het teken van het voorjaar! De openingstijden van onze vestigingen kunnen tijdens de feestdagen in het voorjaar afwijken van de reguliere openingstijden. Op deze pagina vindt u de actuele openingstijden van uw HANOS-vestiging in het voorjaar.

Bekijk de openingstijden

Producten & trends

Producten & trends

Producten & trends

Chef's Creation

Met de producten van Chef’s Creation bent u verzekerd van de beste basis voor uw gerechten. Met Chef’s Creation behoudt u uw eigen signatuur én serveert u in een handomdraai de lekkerste gerechten. Exclusief voor HANOS heeft Daily Fresh Food sous-vide bereide producten ontwikkeld die een bijdrage leveren aan de kwaliteit én het gemak voor de keukenbrigade. Producten waarmee chefs zich onderscheiden én die in een handomdraai geserveerd kunnen worden.

Ontdek het aanbod

Chef's Choice

Speciaal voor het voorjaar selecteerden onze chefs de mooiste, lekkerste en meest verrassende producten. Met deze producten tovert u het voorjaar op tafel! Daarnaast vindt u op deze pagina ook andere mooie voorjaarswannahaves, de favorieten van onze interieurstyliste en onze favoriete plate-it producten voor een uitmuntende bordpresentatie.

Bekijk de producten

Asperges

Het aspergeseizoen is weer geopend! Dé seizoensgroente waar iedereen van smult. Bij HANOS vindt u diverse soorten asperges en aspergeproducten. Van heerlijke verse Hollandse asperges tot handige aspergepannen en vlijmscherpe dunschillers. Gedurende het aspergeseizoen in het voorjaar vindt u deze uiteraard ook volop bij ons in het assortiment.

Bekijk het aanbod

Chef & sommelier

Wijnen kunnen een gerecht maken of breken. Het is en blijft altijd zoeken naar de juiste balans tussen een gerecht en wijn. Laat u inspireren door de wijn-spijscombinaties van onze chef & sommelier.

Ontdek de combinaties

Lamsvlees

Lamsvlees én het voorjaar: ze horen bij elkaar. Met ons uitgebreide assortiment van zowel vers lamsvlees als voorbereide producten, is er voor elke menukaart en voor iedere menuprijs wel iets beschikbaar.

Ontdek ons assortiment

Voorjaarsrecepten

Voorjaarsrecepten

Voorjaarsrecepten

Voorjaarsrecepten van onze chefs

Onze FoodXperience chefs kijken ieder jaar reikhalzend uit naar alle mooie ingrediënten die het voorjaar ons te bieden heeft. Met deze ingrediënten creëerden zij twee appetizers, twee vegetarische gerechtjes, twee gerechten met lamsvlees in de hoofdrol en twee desserts. Laat u inspireren door de verse smaken van het voorjaar.

Bekijk de recepten

Butterboard

Op zoek naar het ultieme sharing gerecht? Dan is het butterboard precies wat u aan uw gasten wilt serveren. Een smakelijke boter verrijkt met de mooiste ingrediënten en om met brood of toast mee te dippen. Geserveerd op een plank met daarop een marmeren plaat. Eenvoudig voor de mise en place én hygiënisch verantwoord.

Bekijk de recepten

Lamsvlees recepten

Lam verdient een vaste plaats op het menu van elk restaurant. Doordat de lammeren in alle vrijheid en rust opgroeien, is het vlees van uitzonderlijke en constante kwaliteit. Lamsvlees is mager, heeft een mooie eigen smaak en is bij uitstek geschikt om te grillen, te braden of te stoven. Laat u inspireren door onze recepten met lamsvlees.

Bekijk de recepten

FoodXperience

Meer voorjaarsrecepten op FoodXperience

FoodXperience is hét platform voor al uw culinaire inspiratie. Ontdek het nu!
  • Meer dan 3300 recepten
  • Meer dan 350 receptvideo's
  • Online masterclasses van professionals
  • De nieuwste culinaire concepten

Ga naar FoodXperience

Inspiratie van vakgenoten

Inspiratie van vakgenoten

Inspiratie van vakgenoten

IJs in de gastronomie

Het dessert is dé afronding van een perfect diner. In veel horecazaken speelt ijs in het dessert een grote rol. Besteed er dus aandacht aan en maak het zelf. Maar wat is er nodig om zelf ijs te maken? Welk type ijs is geschikt voor uw dessert? Wat zijn de absolute vereisten voor het maken van ijs? We vroegen het Hidde de Brabander, Meester Patissier, SVH Meesterijsbereider én manager bij het IJscentrum.

Lees meer

Culinary Team The Netherlands - Medaille menu

Culinary Team The Netherlands neemt namens Nederland deel aan internationale kookwedstrijden. Vanuit de connectie van Het Gastronomisch Gilde met de World Association of Chefs Societies gooien onze chefs van eigen bodem internationaal hoge ogen. Zo wonnen zij tijdens ‘Culinary World Cup 2022’ in Luxemburg een bronzen medaille op het onderdeel ‘Chef’s Table’ en een zilveren medaille op het onderdeel ‘Hot Kitchen’. Ontdek de recepten en bekijk de masterclass van het team.

Lees meer


Meer inspiratie in onze vestigingen

Bezoek voor meer culinaire inspiratie voor het voorjaar uw dichtstbijzijnde vestiging. Op alle afdelingen staan onze vakspecialisten voor u klaar! Ze adviseren u graag over toepassingsmogelijkheden van seizoensproducten en de meest geschikte producten voor uw kaart.

Uw dichtstbijzijnde vestiging