Volop inspiratie voor het voorjaar

Het culinaire voorjaar brengt altijd veel moois met zich mee, van de eerste groente van de volle grond tot mals vlees. Prachtige producten, van de beste kwaliteit dankzij het vakmanschap van onze gespecialiseerde partners. Bij HANOS kijken we dan ook altijd reikhalzend uit naar het voorjaar. De pure producten, fijne smaken en frisse kleuren weten onze culinair specialisten altijd te inspireren. We staan dan ook te popelen om samen met u uw gasten te verrassen met het voorjaar!


Verras op verschillende manieren...

Voorjaarsmagazine 2021

Lees ons inspiratiemagazine Voorjaar 2021

Samen met onze specialisten en chefs was het weer een feest om dit magazine te maken. U vindt veel inspiratie rondom seizoensproducten. Zo nodigden we verschillende chefs uit om te koken met lamsvlees: chefs vanuit verschillende windstreken om de veelzijdigheid van dit fantastische voorjaarsproduct nog maar eens te benadrukken. 

Ook vindt u inspiratie van over de hele wereld terug. Zo proefden we erop los met Zuid-Afrikaanse wijnen. "Ons het die skoonheid geproe van al die lekkernye wat die wynland Suid- Afrika bied". We brengen een grote ode aan de Italiaanse keuken en hun passie voor pure producten en verder laten we ons inspireren door Mexicaanse Taco's. Lees deze en nog veel meer thema's terug in het magazine.

Lees hier alles

Terras Shop

Nog nooit was de behoefte aan de gezelligheid van het terras zo groot. Juist op deze plek is het mogelijk om afstand te houden en uw gasten op een sfeervolle manier te ontvangen. Maar hoe zorgt u er nou voor dat uw terras de optimale plek voor uw gasten is? We helpen u graag om een gastvrij, veilig en sfeervol terras in te richten. Bekijk direct het assortiment of ontdek per onderdeel het aanbod.

Bekijk de shop

Terras Shop

Maak kans op een gesigneerd boek van Leonard Elenbaas

Maak kans op een gesigneerde versie van het receptenboek 'Hete kolen compleet' van Leonard Elenbaas. Schrijf u in voor de masterclasses Big Green Egg die gegeven gaan worden in onze HANOS-vestigingen en maak kans!

Leonard Elenbaas staat wereldwijd bekend als één van de specialisten in het werken met de Big Green Egg in professionele keukens. Vanuit zijn ‘Pure Passie On Tour’ is hij dan ook de absolute kenner op dit gebied.

Schrijf u in voor de masterclasses

Verrassend fris

Verrassend fris

Verrassend fris

Vers, fris en puur. De toverwoorden van het voorjaar. Na de winter weet de kwaliteit van de pure voorjaarsproducten ons elk jaar weer te verrassen. Ongeëvenaard van smaak en kleur zijn ze de ster van elk gerecht. Bij ons vindt u de mooiste ingrediënten voor een verrassend fris menu. Van groene groente en mals lamsvlees tot gele citroen en sprankelende rosé. Samen verrassen we uw gasten met de betoverende frisheid van het voorjaar.

hea_han_verassend_voorjaar_747x498-1.jpg

De verskalender voorjaar

Het voorjaar: verse groenten en fruit van het land, de lekkerste vis, schaal- & schelpdieren én wild & gevogelte van het seizoen. In de verskalender is alles te vinden wat op dit moment in het seizoen is.

Bekijk voorjaarsgroente

Asperges | HANOS

Asperges

Bij HANOS vindt u diverse soorten asperges en aspergeproducten. Van heerlijke verse Hollandse asperges tot handige aspergepannen en vlijmscherpe dunschillers. 

Lees alles over asperges

Alles over citroen | HANOS

Alles over citroen

Lees alles over de verschillende soorten citroenen, de meest verassende producten met citroen in ons assortiment en heerlijke frisse recepten. Van verschillende citroendesserts tot zelf limoncello maken.

Lees meer

ban_han_mag2_2021_graslam_pag50_747x498.jpg

Verras uw gast met lamsvlees

Lamsvlees staat symbool voor de smaak van dit seizoen.Onze unieke lamsconcepten uit Nederland en Nieuw-Zeeland vindt u alleen bij HANOS, zodat u een onderscheidend verhaal met unieke smaakbeleving aan uw gasten biedt. Lees alles over lam bij HANOS.

Bekijk de verskalender

ban_han_special_pasen_voorjaarsdranken_747x498.jpg

Verras met voorjaar in het glas!

In het voorjaar mogen de dranken weer fris, fruitig en verkoelend! Wij tonen u een variëteit aan mooie dranken voor tijdens Pasen en het voorjaar: van homemade advocaat tot verrassende voorjaarswijnen en lentebieren.
 

Bekijk voorjaarsdranken

Groene groentes | HANOS

Groene groentes

Een feest op het bord! Met groene groentes kunt u heel erg veel kanten op. Van doperwten tot Padrón pepers. Lees meer over de verschillende groenten, laat u inspireren voor de toepassing en verras uw gast met groen!

Ontdek de groene groentes

Tuinkruiden | HANOS

Tuinkruiden

Verse (tuin)kruiden maken uw gerecht compleet. Ze geven uw gerecht extra geur, smaak én kleur. Bekijk een selectie van de tuinkruiden die HANOS aanbiedt en enkele producten en gerechten waarin tuinkruiden zijn verwerkt.

Ontdek de tuinkruiden

Zeekraal | Zilte producten bij- HANOS

Zilte groente

Wij zijn er dol op! We laten u graag kennis maken met een gedeelte van ons assortiment zilte groenten en zeewieren. Stuk voor stuk zilt van smaak, maar dat niet alleen; zilte groenten vol vitaminen en mineralen uit het zeewater! Laat uw gasten de unieke zilte smaak ervaren.

Ontdek ons assortiment

Verrassend creatief

Verrassend creatief

Verrassend creatief

Het voorjaar is voor onze culinair specialisten een eindeloze bron van inspiratie. Ze laten u graag kennismaken met de eindeloze mogelijkheden die de typische voorjaarsingrediënten bieden. Van creatieve gerechten met haring en moderne aspergebereidingen tot verrassende drank-spijscombinaties en fris gedresseerde borden. Ze laten u graag zien hoe u het voorjaar in de keuken haalt én aan uw gasten serveert. Samen maken we van dit voorjaar iets bijzonders.

FoodXperience chefs & friends

We nodigden vier chefs vanuit verschillende windstreken uit om samen met één van onze culinair adviseurs te koken met lamsvlees. In vier duo’s gingen ze aan de slag met een ander onderdeel van het lam. Deze sessie benadrukte om de veelzijdigheid van dit fantastische voorjaarsproduct. Laat u inspireren voor gerechten met lamsvlees!

Recepten met lamsnek

Lamsnek

FoodXperience chef Garry ging samen met Stephen de Ruyter, van Suara Gembira, aan de slag met lamsnek.

Bekijk de recepten

Recepten met lamsschouder

Lamsschouder

FoodXperience chef Steef ging samen met Tom Zwerver, van restaurant Oan Tafel, aan de slag met lamsschouder.

Bekijk de recepten

Recepten met saratoga-rack

Saratoga-rack

FoodXperience chef Erwin ging samen met Petros Razay, van restaurant Fenicie, aan de slag met Saratoga-rack.

Bekijk de recepten

Recepten met lamsbout

Lamsbout

FoodXperience chef Henri ging samen met Gerjan Ligtenberg, van restaurant QuaKoken, aan de slag met lamsbout.

Bekijk de recepten

Mastersclass lamsvlees met Dennis van den Beld

HANOS organiseerde een masterclass lamsvlees met Dennis van den Beld, chef bij Hotel Landgoed Het Roode Kooper*. De masterclass is powered by Van der Zee, horecaslager en partner van HANOS. Aan de slag met lamsvlees? Lees hier alles over lamsvlees bij HANOS.

Bekijk meer livestreams en online masterclasses

De afgelopen tijd hebben we veel meer interessante masterclasses & livestreams georganiseerd. Van cocktails met Tess Posthumus tot patisserie met Hidde de Brabander Heeft u er één gemist? Kijk ze allemaal terug en bekijk de kalender.

Bekijk livestreams

Thuismenu | HANOS

Bezorgen en afhalen

Binnen de huidige maatregelen is bezorgen en afhalen een oplossing om omzet te blijven draaien. Bij HANOS vindt u alle benodigdheden voor uw thuismenu. Op deze manier kunnen uw gasten toch een beetje de ervaring beleven van een diner in uw restaurant.

Alles voor uw thuismenu

Voorjaarsrecepten | HANOS

Voorjaarsrecepten

Onze culinair specialisten maken met producten van het voorjaar de mooiste recepten, die ze graag met u delen. Op ons online inspiratieplatform FoodXperience vindt u genoeg inspiratie om de mooiste voorjaarsgerechten mee te maken.

Bekijk voorjaarsrecepten

Verrassend vegetarisch | HANOS

Verrassend vegetarisch

Dat een gerecht geen vlees hoeft te bevatten om toch heerlijk en inspirerend te zijn, bewijzen onze culinair adviseurs met hun vegetarische recepten. In combinatie met voorjaarsgroenten geeft u uw vegetarische recepten frisse kleuren en een heerlijke bite.

Bekijk de recepten

Verrassend vakmanschap

Verrassend vakmanschap

Verrassend vakmanschap

Een goed product, een mooi recept en een heerlijk gerecht, alles begint met vakmanschap. Achter elk product dat u in onze groothandels vindt, zit een verborgen verhaal van kennis en passie. Onze aspergetelers, graskaasmakers, hoenderhouders en al onze andere gespecialiseerde partners zijn hun vak meester. Ze beheersen het tot in de puntjes en gaan elke dag aan de slag om te zorgen voor het beste resultaat. Het vakmanschap van onze telers en andere partners is dan ook het geheim achter onze bijzondere voorjaarsproducten. Samen serveren we uw gasten het beste van het voorjaar.

Hollands graslam | HANOS

Hollands graslam

De hollands gralam boer is een buitenmens pur sang en een liefhebber met passie, die gaat voor perfectie.

Lees het verhaal

Hollandse boerderij Hoen | IK KOOK BEWUST

Hollands boerderij Hoen

Met Hollands boerderij Hoen bieden wij u twee soorten verantwoorde kip aan: Scharrelhoen en Polderhoen.

Lees het verhaal

Onze telers

Meer verrassend vakmanschap

Onze telers

Onze AGF-inkopers doen rechtstreeks zaken met telers. Zo weten we dat onze producten voldoen aan strange kwaliteitseisen. Maak kennis met een aantal van onze telers.

Leer onze telers kennen


Meer inspiratie voor het voorjaar

Bezoek voor meer culinaire inspiratie uw dichtstbijzijnde vestiging. Op alle afdelingen staan onze vakspecialisten voor u klaar! Ze adviseren u bijvoorbeeld graag over toepassingsmogelijkheden van seizoensproducten of de meest geschikte producten voor uw bezorgmenu.

Uw dichtstbijzijnde vestiging