HANOS Wereldse Keuken

Wereldse Keuken

Ontdek wereldse smaken bij HANOS

Wij worden altijd enthousiast van internationale keukentrends, maar ook van bekende internationale klassiekers worden we blij. Dicht bij huis zijn de Franse, Italiaanse en Spaanse keukens grote culinaire inspiratiebronnen. Verder weg is het de diversiteit van de Aziatische keuken die ons steeds weer blijft verrassen. Pure keukens vol passie, met een grote traditie en rijk aan smaak!

Graag delen wij de meest bijzondere producten, recepten en verhalen van over de hele wereld met u. Ga naar uw HANOS-vestiging om het magazine op te halen of klik op onderstaande afbeelding om het magazine online te lezen.


Frankrijk

Smaken van Frankrijk

De Franse keuken is een internationaal gewaardeerde keuken. La cuisine Française staat bekend om gerechten met boter, room, vlees, vis en natuurlijk kaas en wijn. Van coq au vin tot ratatouille en quiche lorraine, de Franse keuken biedt een grote diversiteit aan gerechten. Bon appétit!

Ontdek de Franse keuken

Italië

Smaken van Italië

De Italiaanse keuken is zeer gevarieerd en seizoensgebonden. Er wordt veel belang gehecht aan het gebruik van verse en lokale producten. De Italiaanse keuken wordt gekenmerkt door bijvoorbeeld pizza, pasta en olijfolie. Maar la cucina Italiana gaat veel verder dan dat. Buon appetito!

Ontdek de Italiaanse keuken

Spanje

Smaken van Spanje

Viva España! De Spaanse keuken wordt gezien als één van de belangrijkste grondleggers van het Mediterraanse dieet. Kenmerkend voor de Spaanse keuken zijn gerechten zoals paella, tapas, tortillas en het gebruik van olijfolie, verschillende soorten uien, knoflook en peterselie. Buen apetito!

Ontdek de Spaanse keuken

Wereldse keuken | Azië

Specialiteiten uit Azië

De Aziatische keuken bestaat uit tal van landen met ieder hun eigen eetgewoonten en favoriete ingrediënten. De Aziatische keuken staat bekend om haar bijzondere smaakmakers. Hoewel de basisingrediënten bestaan uit rijst, verse groenten, vlees, vis en tofu, zijn smaakmakers essentieel in de Oosterse keuken. Kenmerkend is ook dat men in Azië sneller geneigd is om ingrediënten te gebruiken die wat betreft smaaksamenstelling minder overeenkomen, waardoor er verrassende product- en smaakcombinaties ontstaan.