Wine Experience

Wine Experience

Bied uw gasten de ultieme wijnervaring!


Van een borrel op het terras tot drank geserveerd in verfijnde sterrenrestaurants, wijn speelt een essentiële rol bij het creëren van een onvergetelijke (diner)beleving. De keuze voor de juiste wijn tilt de gastronomische ervaring naar een hoger niveau.

Met Wine Experience biedt u uw gasten de perfecte wijnbeleving. Kies voor professionele en kwalitatieve wijnconcepten en ga op ontdekkingsreis door verschillende smaken, werelden, exclusieve non-food artikelen en de beste wijn-spijs combinaties. Interesse in de kansen die Wine Experience u biedt? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact opnemen

Voordelen

  • Zeer breed assortiment
  • Vakkundige adviezen van onze vinologen
  • Proeverijen op locatie
  • Professionele apparatuur en glaswerk van topmerken
  • Gepersonaliseerde logo's op wijnen en wijnglazen

Wijn Experience

Wat is Wine Experience?

Wine Experience is een totaalconcept wijn voor de horeca. Dat betekent dat u bij ons alles kan vinden voor de complete wijnbeleving: van de juiste wijn voor uw wijnkaart tot alle benodigde non-food items zoals glazen en wijnkoelers en zelfs complete klimaatkasten.

Het speerpunt van Wine Experience is samenwerking. Samen met onze vinologen wordt altijd gekeken wat het beste past bij uw wensen. Zo wordt altijd een wijnkaart gerealiseerd die past bij uw zaak en de gerechten die u serveert.


Wat kan Wine Experience voor u betekenen?

Zeer breed assortiment

Met ruim 2.500 wijnen uit meer dan 20 landen vindt u altijd een wijn die aan uw wensen voldoet. Van gangbare wijnen voor een breed publiek tot exclusieve wijnen voor de echte kenners.

Vakkundig advies

Onze vinologen zijn op de hoogte van de laatste ontwikkeling in de wijnwereld en hebben veel ervaring met het adviseren van horeca, van afhaal- tot sterrenrestaurants.

Proeverijen op locatie

Interesse in één of meerdere wijnen uit ons assortiment? Voor het optimale advies komen onze vinologen bij u langs voor een proeverij op locatie.

Gepersonaliseerde wijnen

Geef uw wijnen de finishing touch en maak ze herkenbaar voor gasten met gepersonaliseerde wijnen en logo's op wijnglazen.

Wijn Experience

Levering van wijnklimaatkasten

Wijnklimaatkasten creëren een perfecte omgeving voor het bewaren en serveren van wijn. Deze gespecialiseerde kasten combineren temperatuurbeheersing, vochtigheidsregulering en bescherming tegen schadelijk licht om de delicate smaken en aroma's van wijn te behouden. Of het nu gaat om het laten rijpen van kostbare flessen voor langere perioden of om het klaar maken van een selectie wijnen voor directe consumptie, wijnklimaatkasten spelen een cruciale rol in het waarborgen van de optimale condities voor elke fles.

Via Wine Experience kunt u de gewenste wijnklimaatkast regelen voor uw zaak.


Fourcroy Nederland

HANOS en Fourcroy

Wine Experience is een samenwerking tussen HANOS en Fourcroy Nederland. Al sinds 1970 koopt Fourcroy wijn in van over de hele wereld. Dankzij een groot team van gepassioneerde professionals kan Fourcroy u voorzien van een passend advies en een kwalitatief hoogwaardig assortiment. Fourcroy Nederland werkt onder andere samen met gerenommeerde wijnhuizen zoals Domaines Ott, Ramos Pinto, Champagne Deutz en Bernardus.

Interesse in Wine Experience?

Heeft u interesse in ons wijnconcept en/of wilt u meer weten? Neem dan contact met onze accountmanager Wine Experience. Wij kijken graag samen met u hoe wij de wijnbeleving in uw zaak naar een hoger niveau kunnen tillen!

Contact opnemen

HANOS concepten en formules

Met onze concepten en formules geven we u handvaten om uw omzet verder te verhogen en het meest optimale uit uw onderneming te halen. Wilt gebruikt maken van deze mogelijkheden, maar bent u nog geen klant? Registreer u vandaag nog als HANOS-klant.

Klant worden Lees meer