Warmte van de winter

Ieder culinair seizoen heeft haar eigen beleving. Hoe we een seizoen beleven, wordt mede bepaald door de kenmerkende ingrediënten en passende gerechten. Juiste in de koude winterperiode zoeken we de warmte op, ook zeker in smaak. Een periode waarin u uw gasten de warmte wilt laten proeven, maar ook verrassend wilt zijn. Wat uw gasten proeven, zien, horen en ervaren draagt bij aan de totale beleving. Bij HANOS helpen we u graag om dat te creëren. Samen met u zoeken we de warmte op.

Maak kennis met onze...

Vanuit de kou binnenkomen in de keuken waar de winterse gerechten uw reuk en smaak betoveren. De geur van kruidige specerijen, de volle en intense smaken en de gezellige sfeer maken van de winter een warme periode.  Samen creëren we een nostalgisch warm gevoel.

Lees meer

Winterse oplossingen

De winter vraagt om oplossingen om niet alleen binnen de warmte te beleven, maar ook zeker om van buiten te kunnen blijven genieten. Wij laten u graag kennismaken met onze winterse oplossingen zodat u uw gasten kunt blijven bedienen.


Lees meer

Winterse inspiratie

Waar wij warm voor lopen is het creëren van een warm winters gevoel. Het warme wintergevoel is er echter pas nadat echte vakmensen met winterse ingrediënten aan de slag gaan. Wij inspireren u graag ook deze winter met ons assortiment. Zowel op het gebied van food als non-food.

Lees meer

Winterse smaken

Winterse smaken

Winterse smaken

Vanuit de kou binnenkomen in de keuken waar de winterse gerechten uw reuk en smaak betoveren. De geur van kruidige specerijen, de volle en intense smaken en de gezellige sfeer maken van de winter een warme periode. Onze specialisten selecteerden de beste seizoensproducten voor menu’s die de winter extra glans geven. Van in de oven geroosterde wintergroenten tot stoofgerechten en van wild tot volle wijnen. Samen creëren we een nostalgisch warm gevoel.

Stoven | HANOS

Stoven

Stoven is een bereidingswijze die zich bij uitstek leent voor de koudere maanden. Door vlees zacht en traag te garen wordt het heerlijk mals en krijgen kruiden, specerijen en andere smaakmakers de tijd om een verwarmend gerecht vol smaak te vormen.

Alles over stoven

Winterwijnen | HANOS

Winterwijnen

Onze specialisten selecteerden 6 volle krachtige wijnen voor de wintermaand, bijvoorbeeld passend bij stoof, wild of kaasfondue, maar ook zonder gerecht heerlijk om te schenken in een glas!


Bekijk de wijnen

Wintergroenten | HANOS

Wintergroenten

Onze groenteafdeling staat geheel in teken van winterse smaken, maar welke groenten brengen nou echt de warmte naar binnen? Wij maakten een selectie van 5 verrassende wintergroenten die we verwerken in heerlijke gerechten.

Bekijk onze top 5

Alcoholvrije bieren | HANOS

Alcoholvrije bieren

Dry January staat voor de deur! Tijdens deze maand drinken deelnemers van deze challenge geen alcohol. Alcoholvrije bieren worden steeds populairder en er is dus ook steeds meer keuze. Wij zetten de mooiste alcoholvrije bieren voor u op een rij.

Bekijk de bieren

Whisky | HANOS

Whisky

Whisky is een prachtige drank om te drinken tijdens de donkere, koude winterdagen. U leert alles over deze bijzondere drank in onze online masterclass, gegeven door whisky-expert Ronald Anneveldt.


Alles over whisky

Skrei | HANOS

Winterse vis

De winterperiode is voor verse vis de beste periode van het jaar. Veel vissen, waaronder de platvis en rondvis, zijn dan op hun best. Dit geldt ook voor veel schelpdieren. Wij lichten graag een bijzondere wintervis voor u uit: de skrei, oftewel winterkabeljauw.

Laat u inspireren

Winterse oplossingen

Winterse oplossingen

Winterse oplossingen

De winter vraagt om oplossingen om niet alleen binnen de warmte te beleven, maar ook zeker om van buiten te kunnen blijven genieten. Wij laten u graag kennismaken met onze winterse oplossingen zodat u uw gasten kunt blijven bedienen. Van heel veel mogelijkheden voor thuismenu’s en take away tot alles voor een winterbarbecue.

Bezorgen en afhalen | HANOS

Bezorgen en afhalen

Binnen de huidige maatregelen is bezorgen en afhalen een oplossing om omzet te blijven draaien. Bij HANOS vindt u alle benodigdheden voor uw thuismenu. Op deze manier kunnen uw gasten toch een beetje de ervaring beleven van een diner in uw restaurant.

Alles voor uw thuismenu

Kaasfondue | HANOS

Kaasfondue

Say Cheese! Kaasfondue staat garant voor een gezellig samenkomen voor uw gasten tijdens de donkere winterdagen. De kaasfondue die eens een eenvoudige eenpansmaaltijd van Zwitserse bergherders was, is inmiddels uitgegroeid tot Zwitserlands bekendste kaasgerecht.

Meer over kaasfondue

Take-away soep | HANOS

Take-away winterse soep

Gasten die komen voor een bak koffie, een salade of een broodje; niet om thuis te nuttigen, maar lekker voor onderweg. Hoe kunt u uw gasten nog meer verwennen? Een goede kop soep is voor u misschien wel dé oplossing. Wij denken graag met u mee en tonen u een aantal oplossingen.

Alles voor take-away soep

Stoven: pannen en potten | HANOS

Stoven: pannen en potten

Goede potten en pannen zijn onmisbaar voor een goed stoofgerecht. Deze handige pannen en 'cookers' zijn speciaal ontwikkeld voor trage bereidingen. Hiermee heeft u altijd de juiste oplossing voor stoven.


Bekijk oplossingen

Winterbarbecue | HANOS

Winterbarbecue

Zorg voor extra beleving op uw terras door bijvoorbeeld outdoor cooking of een buitenbar. Met uw buitenkeuken of barbecue buiten op het terras laat u uw gasten meegenieten van de sfeer die u hiermee creëert. Bekijk hier ons passende aanbod voor uw winterbarbecue.

Alles voor winterbarbecues

Sous-vide | HANOS

Sous-vide gegaard

Tijd besparen in de keuken? Wij bieden de oplossing! In ons assortiment vindt u verschillende sous-vide gegaarde producten van gastronomische kwaliteit. U hoeft het enkel te verwarmen en te voorzien van uw eigen finishing touch!

Bekijk ons aanbod

Winterse inspiratie

Winterse inspiratie

Winterse inspiratie

Waar wij warm voor lopen is het creëren van een warm winters gevoel. Het warme wintergevoel is er echter pas nadat echte vakmensen met winterse ingrediënten aan de slag gaan. Wij inspireren u graag ook deze winter met ons assortiment. Zowel op het gebied van food als non-food. Laat u meeslepen door onze culinair adviseurs, vinologen, slagers, kaasmeesters, patissiers, barista’s en chefs en doe inspiratie op voor het winterse gevoel dat u wilt creëren.

Livestream valentijnspatisserie | HANOS

Valentijnspatisserie met Kiki Suijkerbuijk

Tijdens de livestream Valentijns patisserie Op 18 januari neemt Kiki Suijkerbuijk , lid van het Dutch Pastry Team, u meenemen in de wereld van patisserie en Valentijn.

Lees meer

Winter coffees met Stephanie de Dreu

Winter coffees met Stephanie de Dreu

Barista Stephanie de Dreu maakte verrassende winter coffees. Haar inspiratie haalde ze uit verschillende winterse smaken. Deze smaken komen samen in deze vier prachtige creaties!

Laat u inspireren

ban_han_wintercampagne_pluijm_stoof_747x498.jpg

Stoven met René Pluijm

Culinair avonturier René Pluijm brengt een ode aan stoven en verteld speciaal zijn visie én tips: Waar haalt hij zijn stoofinspiratie vandaan? Wat is het beste vlees? En wat is zijn ultieme stooftip?

Lees meer

Livestreams | HANOS

Kijk alle livestreams terug

De afgelopen tijd hebben we heel veel intressante livestreams georganiseerd. Van cocktails met Tess Posthumus tot patisserie met Hidde de Brabander Heeft u er één gemist? Kijk ze allemaal terug.

Bekijk livestreams

Winterrecepten | HANOS

Winterrecepten

Op ons online inspiratieplatform FoodXperience vindt u vele mooie recepten voor de winter. Wat dacht u bijvoorbeeld van prachtige winterse desserts, gerechten met winterse seizoensproducten en recepten voor uw winterse barbecue?

Bekijk recepten


Meer inspiratie voor de winter

Bezoek voor meer culinaire inspiratie uw dichtstbijzijnde vestiging. Op alle afdelingen staan onze vakspecialisten voor u klaar! Ze adviseren u bijvoorbeeld graag over toepassingsmogelijkheden van seizoensproducten of de meest geschikte producten voor uw bezorgmenu.

Uw dichtstbijzijnde vestiging