Your Brand, Your Blend & Your Style

log_yourbrandblendstyle_747x000.png

Your Brand, Your Blend & Your Style geeft invulling aan een uniek koffiemerk met de identiteit van de ondernemer. Een gepersonaliseerd koffieconcept passend bij de uitstraling van de zaak. Bekijk de mogelijkheden van Your Brand, Your Blend & Your Style. U leest meer over Your Brand, Your Blend & Your Style in onze brochure.

 

Imago

Your Brand, Your Blend, Your Style helpt u om uw eigen koffieconcept te ontwikkelen. Denk hierbij aan een gepersonaliseerde lijn van porselein, suikersticks, druppelvangers en koffiekaarten. Zelfs een espressomachine met uw identiteit is mogelijk.

Keurmerk

Ook voor koffie zijn er onafhankelijke organisaties die toezicht houden op arbeidsomstandigheden, fair trade en milieu. Er zijn meerdere belangrijke organisaties actief, die op basis van onafhankelijke controles toezicht houden. Kopers van deze koffie mogen een keurmerk op hun verpakking plaatsen wanneer de koffie op verantwoorde wijze is geteeld. Ook bij een eigen blend behoort dit tot de mogelijkheden.

Stappenplan

Your Brand, Your Blend & Your Style heeft de beschikking over een eigen koffiebranderij en koffielab. Hier worden aan de hand van een persoonlijk gesprek -samen met u- de eerste stappen gezet voor het te ontwikkelen private label.

Vervolgens kunt u in alle rust de melange bepalen in de stijlvolle monsterkamer. Natuurlijk helpen specialisten u bij het maken van de keuzes. De cafeïne, het aroma en de body: het samenstellen op zich is al een ontdekkingsreis voor alle zintuigen.

Tot slot vindt in de branderij het branden van uw eigen melange plaats. Dit gebeurt op een traditionele manier in een trommelbrander van Probat. Bij elke charge wordt er 100 kilo gebrand en zorgvuldig beoordeeld door de keurmeester. Geen boon gaat 'zomaar' richting de verpakkingsafdeling, waar uiteindelijk de laatste hand wordt gelegd aan uw unieke koffie.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met een van onze accountmanagers? Mail uw vraag naar: concepten@hanos.nl