Zin in de zomer

Zomer, het ideale moment om buiten mensen te ontmoeten. Samen eten, drinken en genieten. Juist nu zijn we op zoek naar een plek waar we ontspannen samen kunnen komen. Er is niets dat van samen zijn meer een feestje maakt dan goed eten en drinken.

Bij HANOS vindt u alles om van deze zomer een bijzondere ervaring te maken. Maak van uw barbecue een spektakel met Big Meat – bijzonder gastronomisch kwaliteitsvlees - , denk aan verrassende brisket, een imposante tomahawk steak en botermalse varkensnek. De Hollandse Nieuwe kan natuurlijk niet ontbreken, we laten u graag zien hoe u met de klassieke haring een uniek gerecht maakt. Er is weinig dat meer aan de zomer doet denken dan heerlijk vers en sappig fruit, vol van smaak! Maak de maaltijd compleet met de nieuwste zomerse drankjes, van mocktails en no alcohol beer tot heerlijke rosé en frisse gin & tonics.

In deze tijd helpen wij u graag om uw terras mooi en praktisch in te richten. We kunnen u helpen met scheidingsschermen en serveertafels op maat. Ontworpen naar uw wensen en passend bij uw zaak. Gepaste afstand in sfeer. Samen maken we er een sfeervolle buitenzomer van!

Houd deze pagina in de gaten voor de hele zomer door nieuwe zomerse inspiratie!

HANOS Summer drinks

Summer drinks

Met onze summer drinks geeft u uw gasten precies waarnaar ze op zoek zijn op uw terras: een heerlijk verkoelend drankje om te proosten op de zomer. Denk hierbij aan een Roslyn Piñaq geserveerd met rosé champagne en zomerfruit, of aan een heerlijke alcoholvrije zomerse mocktail met Le Fruit de MONIN. Op deze pagina leest u alles over cocktails van eigen bodem, alcoholvrije dranken, oesters en wijn, wijncocktails en alle essentiële benodigdheden voor het maken van een zomerdrankje. Kortom: genoeg inspiratie om een zomerse draai te geven aan uw drankenkaart.

Lees meer

Mosselen | HANOS

Mosselen

Het Zeeuwse mosselseizoen is weer gestart! Mosselen zijn bijzonder veelzijdig en goed te combineren met verschillende ingrediënten. Genoeg redenen om deze Zeeuwse delicatesse op uw menukaart te zetten!Laat u inspireren

Secreto Ibérico | HANOS

BBQ'en als een professional

Op de barbecue kunt u de mooiste en lekkerste gerechten bereiden voor uw gasten. Bij HANOS vindt u alles voor de professionele barbecue. Wij hebben een aantal mooie producten voor u geselecteerd, die u kunt vinden in onze Zomerspecial 2020.


Meer over de Zomerspecial

Zomerspecial 2020 | HANOS

Zomerbieren

Met de warme zomerdagen stroomt het terras weer vol met gasten die verkoeling zoeken. Dit vraagt maar om een type verkoeling: een koud biertje. Wat zijn de zomerbieren van 2020 en waar kunt u dit jaar uw bierkaart mee verrijken? Van IPA tot witbier en van fris, fruitig en alcoholvrij tot big bottles. Wij zijn er klaar voor!

Laat u inspireren

Haring | HANOS

Haring

De Hollandse Nieuwe kan natuurlijk niet ontbreken, we laten u graag zien hoe u met de klassieke haring een uniek gerecht maakt. Hoewel de Hollandse nieuwe vaak zo gegeten wordt, is haring namelijk ook een uitstekend ingrediënt om te verwerken in verrassende gerechten voor uw gasten.

Daarnaast vindt u in ons assortiment alles dat u nodig heeft om de haring op de juiste wijze te presenteren. Denk aan: lekkere dillesaus, uitjes en augurkenblokjes tot verschillende wijnsoorten die goed passen bij de romige, ziltige smaak van de vettige haring.

Laat u inspireren

Zomers fruit

In deze tijd van het jaar is het heerlijke zomerfruit weer volop beschikbaar! Online en in onze vestigingen vindt u heel veel producten en inspiratie om de zomer te serveren aan uw gasten.

Ontdek hoe u het best van zacht zomerfruit jam kunt maken of lees het verhaal van Vos Fruit. Vos Fruit uit Driel is een familiebedrijf in zacht fruit waar rode bessen en frambozen de hoofdrol spelen.

Lees meer over zomers fruit

Zomers fruit

De zomer in het glas

Smoothies | Casual dining

Gezond en verfrissend

Door smoothies te serveren combineert u het gezonde met het verfrissende. Bovendien zijn ze heel makkelijk te bereiden. U heeft alleen een blender, fruit en sap nodig. Het is een kwestie van 1-2-3 klaar!

Meer over smoothies

Zomer | HANOS

Rosé

Rosé is er in allerlei kleuren en smaken. Van licht en fris tot kruidig en stevig. Algemene stelregel: hoe langer de schillen van de blauwe druif bij de most blijven, des te dieper de kleur des te krachtiger.

Bekijk het assortiment

Cocktail | Inspiratie | HANOS

Cocktails

Van Gualdito cocktails die doen denken aan zon en strak blauwe luchten tot een MEXIKI, een heerlijke cocktail met Mexicaanse twist. U vindt tal van zomerse cocktails op FoodXperience.

Kies uw cocktail

Meer zomerse inspiratie

Bezoek voor meer culinaire zomerse inspiratie uw dichtstbijzijnde vestiging. Op alle afdelingen staan onze vakspecialisten staan voor u klaar! Ze adviseren u bijvoorbeeld graag over de meest geschikte zomerwijn voor op uw wijnkaart of over toepassingsmogelijkheden van seizoensproducten. 

Uw dichtstbijzijnde vestiging