Tortelloni gigante boschampignon truffel
Productomschrijving
Over Altoni
In 1993 begint Altoni, een Italiaan met een hart voor de Italiaanse keuken, met het bereiden van verse pasta's voor lokale restaurants. De verse pasta viel erg in de smaak en het bedrijf groeide uit tot een grote onderneming. Innovatie, duurzaamheid en kwaliteit staan bij Altoni voorop. Het meesterlijke recept van toen staat echter nog steeds aan de basis van de hedendaagse Altoni pasta. De pure ambacht zorgt voor de beste kwaliteit.
Specificaties
Bereiden en bewaren
Bewaaradvies na openen | Na openen verpakking, product beperkt houdbaar |
Minimale bewaartemperatuur | 0 ºC |
Maximale bewaartemperatuur | 4 ºC |
Bereidingsadvies | Koken in voldoende, gezouten, water gedurende 3 à 4 minuten. Faire cuire dans de l'eau suffisante, salée, pendant 3 à 4 minutes.Koch |
Ingrediënten: harde TARWE, ricotta (wei (MELK), koeMELK, ROOM, zout, zuurteregulaar: citroenzuur), mozzarella (MELK, zetmeel, zout, zuursel, stremsel), SCHARRELEI, gedroogde aardappelen, water, truffel saus (champignons 1%, olijfolie, zomertruffels 0.2%, zwarte olijven, eekhoorntjesbrood 0.1%, zout, kappertjes, truffelaroma, specerijen), eekhoorntjesbrood 2%, champignon boletus 1%, zeezout, raapzaadolie, bamboevezel, champignonpoeder 0.3%, zonnebloemolie, knoflook, citroensap, sjalot, specerijen. Kan sporen bevatten van schaaldieren, vis, soja, noten, selderij, mosterd, weekdieren.
Energie (kJ) | 1040 |
Energie (Kcal) | 246 |
Eiwitten (gram) | 12,2 |
Koolhydraten (gram) | 32,5 |
- waarvan suiker (gram) | 2,8 |
Vet (gram) | 7,5 |
- waarvan verzadigd (gram) | 3,6 |
Vezels (gram) | 2,3 |
Zout (gram) | 1,2 |
aardnoten
ei
gluten
lupine
melk
mosterd
noten
schaaldieren
selderij
sesam
soja
vis
weekdieren
zwavel en sulfieten