Joviander bovenbil k/k

Merk
Hanos
Verpakking
1 stuk
Artikelnummer
30306930
Let op!
Dit artikel gaat vervangen worden
Op dit moment niet leverbaar in uw HANOS vestiging. Neem contact op met onze service desk voor meer informatie.

Productomschrijving

De bovenbil is één van de delen uit de stomp, zo heet bij kalfsvlees de achterbout. De bovenbil kan gesplitst worden in bijkogel, de kogel, de deksel en de deksellip en het vastdeel. Kenmerkend voor de bovenbil is de lange vezel. Het bevat weinig vet en weinig bindweefsel. Geschikt voor kalfsoesters of kalfsmedaillons. En natuurlijk geschikt voor dé klassieker van kalfsvlees: Wiener Schnitzel. Een geplette plak uit de bovenbil, gepaneerd met bloem, ei, paneermeel en gebakken in ruim boter. Geserveerd met een partje citroen en lauwwarme aardappelsalade.

 

Met Joviander biedt u uw gasten een exclusieve vleesvariant. Het positioneert zich tussen kalfsvlees en rundvlees. Joviander heeft een geheel eigen signatuur. Zacht, mals en mager als kalfsvlees, maar met de karakteristieke smaak van jong rundvlees. Het vlees is afkomstig van oer-Hollandse bedrijven met in Nederland geboren, getogen en geslachte dieren. Joviander is vlees van Belgisch Witblauw-kruislingskalveren van circa 12 maanden oud.

Specificaties

Keurmerken Ik kOOK Bewust

Bereiden en bewaren

Maximale bewaartemperatuur 7 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

100% kalfsvlees (Joviander).

Per 100 gram

Energie (kJ) 425
Energie (Kcal) 100
Eiwitten (gram) 22,2
Koolhydraten (gram) 0
- waarvan suiker (gram) 0
Vet (gram) 1,3
- waarvan verzadigd (gram) 0
Zout (gram) 0,11

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten