Pulled porc ds2x1kg dv

Merk
Slow food masters
Verpakking
Doos 2 kilogram
Artikelnummer
30801210

Productomschrijving

De Pulled Pork van Slow Food Masters wordt 10,5 uur gerookt in authentieke Amerikaanse smokers op lage temperatuur. De rub (gemaakt van een specerijen mix) en het gebruik van appelhout in de Smoker geven het malse vlees een unieke smaak. Direct na het smoken wordt het vlees uit elkaar getrokken (gepulled) met speciale kammen. Het resultaat is zachte en malse stukjes draadjesvlees met een karakteristieke en overheerlijke smaak.

Over Slow Food Masters

Heerlijk 'ready to eat' vlees van topkwaliteit, dat is waar het team van Slow Food Masters voor staat Het beste vlees wordt 24 uur lang gemarineerd en op traditionele gegaard in een speciale smoker, boven appelhout en open vuur. Deze bereidingswijze gecombineerd met homemade rubs, geeft het zachte malse vlees een unieke smaak. Het enige wat u nog hoeft te doen is opwarmen, serveren en uw gasten de bijzondere smaakexplosie laten ervaren

Bereiden en bewaren

Minimale bewaartemperatuur -25 ºC
Maximale bewaartemperatuur -18 ºC
Bereidingsadvies 650g Pulled Pork SFM. DV met 350g Whiskey Maple saus. resulteert in 1000g Kant en klare pulled pork.

Ingredienten en voedingswaarden info

98% varkensvlees, suiker, zout, kruiden en specerijen, raapzaadolie, rook

Per 100 gram

Energie (kJ) 996,98
Energie (Kcal) 237,81
Eiwitten (gram) 32,19
Koolhydraten (gram) 2,65
- waarvan suiker (gram) 2,46
Vet (gram) 10,9
- waarvan verzadigd (gram) 4,33
Zout (gram) 1,5

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten