Header Do-it Amaizin

Amaizin

Biologisch eten lekkerder? Zeker. En daar kan onze planeet over meepraten. Maar dat is slechts één van de redenen waarom de producten van Amaizin zo bijzonder smaken. Door 100% biologisch eten van over de hele wereld op tafel te zetten en te genieten van de beste exotische maaltijden die op reis zijn ontdekt, maakt Amaizin de wereld op een leuke manier duurzamer. Daarbij gebruikt Amaizin alleen de beste biologische ingrediënten van boeren waarmee al meer dan 30 jaar een samenwerking is. Samen werken we aan één doel: "Eat the world a better place".

Amaizin Nachoschotel

Tortilla chips

Tortilla chips zijn uitermate geschikt voor op feestjes of als comfort food. Deze krokante driehoekige chips zijn gemaakt van Europese mais, zijn vrij van GGO’s (genetisch gemodificeerde organismen) en gluten, en zijn gebakken in High Oleic zonnebloemolie. Deze unieke olie is rijk aan overzadigde vetzuren en zorgt ervoor dat de chips langer houdbaar blijven. Er zijn bovendien geen bestrijdingsmiddelen gebruikt, want dat maakt de wereld niet beter en onze chips niet smakelijker. Zorgeloos genieten dus!

Amaizin Kip-groenten wrap

Tortilla wraps

Met onze biologische Amaizn wraps kun je eindeloos varieren en snel een maaltijd op tafel zetten. De wraps zijn gemakkelijk op te vouwen en passen in elke lunchbox. De extra vezelrijke wraps met extra tarwezemelen zijn een goede bron van vezels.

Amaizin Tropical vegan mousse

Kokosmelk

Kokosmelk is een belangrijke ingrediënt in Aziatische gerechten en kan perfect worden gebruikt in curry’s en soepen, maar ook in zoet gebak en veganistische desserts. De reis van onze Amaizin kokosmelk begint in het midden van Sri Lanka en eindigt per schip in Nederland.

Bonen

Bonen zijn lekker in allerlei soorten Mexicaanse gerechten en perfect om eindeloos mee te variëren in soepen, salades, rijstschotels, taco’s of onze wraps. Ze bevatten bovendien veel eiwitten, vezels en mineralen. Daardoor vormen ze een gezonde basis voor alle dagelijkse (groente)gerechten.