Winterse dranken

Winterse dranken

Van een tricky tripel als winterbier, een romige hot buttered rum als warme cocktail, koffie met een verrassende twist tot aan likeuren met de smaken van de winter. Wij hebben deze winter alles in huis om uw gasten te voorzien van een waanzinnig gevarieerde keuze op uw drankenkaart. De allemansvriend glühwein of de klassieke cider mag daarop natuurlijk ook zeker niet ontbreken.

Winterbieren Warme cocktails Klassieke dranken Koffiecocktails Smaken van seizoen


Winterbieren

In deze donkere en knusse wintermaanden is er niets passender dan een stevig winterbier. We lichten acht van onze favoriete winterbieren uit met een bijzonder smaakpalet; van donker, robijnrood tot goudblond bier en met krachtige en rijke smaken. Heerlijk om zo te drinken of als begeleider van bites in een high-beer.

Speciaal geselecteerd:


Warme cocktails

Een goede cocktail is hét recept om de harten van uw gasten voor u te winnen. Waar het met zomerse temperaturen als een verkoelend drankje dient, biedt het in de winter juist de warmte waar uw gasten zo naar verlangen. Het is misschien niet het eerste waar u aan denkt, maar dranken als gin, whisky en rum lenen zich uitstekend voor een warme cocktail én u kunt er volop mee variëren. Van een hot toddy op basis van whisky tot een romige hot buttered rum; zet de warme cocktail dit jaar op de kaart.

Ontdek recepten


Klassieke winterse dranken

Elke winter komen ze weer terug: de allemansvriend glühwein of de klassieke cider. Ook deze winter mogen we onze gasten verblijden met deze hartverwarmende warme dranken. Serveer een échte cider waar u het terroir nog kunt proeven in het glas of vervang de wijn in uw stoofgerecht eens voor een cider voor een ander accent. Ook met de keuze voor glühwein kunt u vele kanten op. Serveer de klassieke glühwein op basis van rode wijn of geef het een twist en zet de Scandinavische glögg-traditie in Nederland voort met Loimu!

Ontdek recepten


Koffiecocktails

De geur van koffie laat menig gast al zin krijgen in een goede kop koffie. Met het toevoegen van slechts een paar ingrediënten toveren wij de traditionele koffie om tot een waanzinnige koffiecocktail. Ofwel een margemaker bij uitstek!

Ontdek de recepten:


Smaken van het seizoen

Smaken van het seizoen

Elk seizoen kent zijn eigen smaken en kleuren. De winter vraagt om krachtige specerijen als gember, kaneel en kruidnagel en warme tonen als chocolade en noten. Wij hebben dertien dranken geselecteerd, die volledig passen bij de warme smaken van de winter. Schenk bijvoorbeeld een traditionele kruidenlikeur als digestief of zet het als winterse cocktail op de drankenkaart.

Ontdek de winterse smaken:

KISS MY NUTS

Kiss my nuts

Kiss my9001880

JAGERMEISTER

Jagermeister

Jägermeister6393513

MOZART CHOCOLATE COFFEE
17,35 12,95

per fles 50 centiliter