Simon Giaccotto is het brein achter Viva la Pizza, een exclusieve pizzacatering waarbij pizza’s live worden bereid en gebakken. Simon heeft de kunst van het pizzabakken geleerd in Sicilië, waar zijn vader oorspronkelijk vandaan komt. Nog steeds keren de Giaccotto’s regelmatig terug naar Sicilië, een ideale plek om inspiratie
op te doen.

Wat kunt u o.a. verwachten:
• U leert alles over wat belangrijk is bij het maken van pizzadeeg.
• Achtergrondinformatie over de vijf ingrediënten: bloem, water, gist, olijfolie en zout.
• De juiste oventechnologie voor specifieke toepassingen.
• De productie van pizzadeeg en de juiste machines.
• Het bakken van verschillende pizza’s.
• Ervaring met de pizzamaster.

De eerste elektrische pizzaoven die de temperaturen van een houtoven behaalt.
• Geen afzuigkap nodig.
• De perfecte pizza binnen 1 minuut zonder te hoeven draaien.
• 510 graden in slechts 90 minuten.
• Tot wel 30 procent energiebesparing.
 

Ontvangst: 10:30 uur
Start workshop: 11:00 uur
Einde workshop: circa 15:00 uur

DIT HANOS EVENT IS UITSLUITEND TOEGANKELIJK VOOR PROFESSIONALS. UITERAARD IS DIT EVENT KOSTELOOS BIJ TE WONEN. WÉL IS ER MAAR EEN BEPERKT AANTAL PLAATSEN BESCHIKBAAR, DUS MELD U DIRECT AAN!

Sign up for the event

06-10-2020 12:00 HANOS Zwolle Register now